Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

183 gasten online

Voorbeschouwing FC Twente - FC Groningen

Tukkers beginnen steeds meer raakvlakken te vertonen met het toppunt van arrogantie, wat verwende Amsterdammers nog altijd zijn. Enige bescheidenheid zou op z'n plaats zijn nu in korte tijd spelers als John Guidetti en Jaja Coelho hun neus ophalen voor overbetaalde contracten in Enschede, maar nee. Hooghartig wordt hier de pot tegen de Groningers, die alweer te pas en vooral te onpas als zwijnen worden gekenschetst, als 'another walk in the park' afgedaan, voor de wedstrijd worden door het thuispubliek meer kaarten dan anders op kaartenmarkt gezet en de drie punten worden bij voorbaat aan het saldo toegevoegd. Waar de wedstrijd wél leeft, dat is in Groningen. Een slordige 700 (!) groen-witte helden vergezellen de Trots van het Noorden naar het Tukkerse land, en het zal ons benieuwen welke eindstand het scorebord na afloop van de slachtpartij, op een door slidings, tackles, bloed, zweet en tranen vertrapte grasmat, vermeldt. Kevin Blom zal er ongetwijfeld wederom voor zorgen dat het een pot wordt met alles erop en eraan, met uiteindelijk twee gedecimeerde elftallen, toch een beetje het handelsmerk van het blonde warhoofd. Het belooft een legendarische zondag te worden. Aanpakken die handel!

 

Kijk onderaan de voorbeschouwing voor een verslag van de afsluitende zaterdagtraining.

 

 

Onderaan staat een fotoreportage van de training van zaterdag 28 januari 2012 van Patrick; later plaaten we ook nog foto's van Eric!

 

 

LAATSTE NIEUWS: RTV Noord: "Burnet speelt NIET tegen FC Twente"

RTV Noord (vanmorgen niet aanwezig op de training) heeft na de training vermoedelijk contact gehad met Pieter Huistra. De site schrijft: "FC Groningen-verdediger Lorenzo Burnet speelt zondag niet mee tegen FC Twente. De linksback heeft last van een liesblessure. Burnet raakte donderdag geblesseerd. Hij trainde zaterdagochtend wel weer volledig met de groep mee, maar trainer Pieter Huistra wil geen risico nemen met de jonge verdediger. "Lorenzo speelt niet morgen", aldus Huistra. Door het afvallen van Burnet voegt Henk Bos zich bij de wedstrijdselectie. Johan Kappelhof start vermoedelijk als linksback."

 

 

Toegegeven, van een blik op de historie van eerdere door de Trots van het Noorden in Enschede afgewerkte ontmoetingen wordt de doorsnee Grunneger niet al te happy. De laatste vijf ontmoetingen gingen, mede door scheidsrechterlijke wanvertoningen van Blinde Vink en vier maal achtereen Kevin Blom, verloren, en voor de laatste zege moeten we teruggaan naar de gedenkwaardige 7e november van het jaar 2004. Helden van dienst, Mile Krstev en de die middag debuterende Erik Nevland, zorgden voor een formidabele 1-2 overwinning. Ook toen reisden er honderden trouwe groen-witte supporters mee. Via opstapplaats Sontweg ging het in een lange stoet bussen naar Enschede, en bij terugkomst in Groningen werden de spelers bij het Oosterpark opgewacht om hen een waardig Welkom thuis te heten. Wie nog eens wil nagenieten van deze heerlijke dag verwijzen we graag naar de prachtige fotoreportage op Harris’ Trots van het Noorden-site. Een klein voorproefje hiervan nodigt uit om alle 70 foto’s tot je te nemen:
 

twe-gro-2004-1
twe-gro-2004-2
twe-gro-2004-3
twe-gro-2004-4
1/4 
start stop bwd fwd

 

Met dank aan FCG Stats kijken we nog even naar de spelers, die zich in één klap tot helden ontpopten, die die dag voor de klinkende overwinning hebben gezorgd:

 

Bas Roorda, Kurt Elshot, Paul Matthijs, Arnold Kruiswijk, Mathias Florén, Mile Krstev, Danny Buijs, Sander van Gessel, Hugo Alves Velame, Erik Nevland (Mark-Jan Fledderus), Glen Salmon (Martin Drent)

 

Snel door naar 2012

Ogenschijnlijk lijkt er, ruim zeven jaar later, maar weinig veranderd. Speelden we toen met zes Nederlanders in de basis en vijf buitenlanders, als de voortekenen niet bedriegen, dan spelen we zondag vanaf het begin met vijf Nederlanders en zes geïmporteerde vrienden. Op voorhand gaan wij voor deze basisopstelling:

 

Texeira

Tadic - Pedersen - Andersson

Sparv - Kieftenbeld

Burnet (???) - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof/Hiariej

Luciano

 

Dat er in de tussentijd wedstrijden zijn geweest met welgeteld één Nederlander in de basis doet echter vermoeden dat er in de afgelopen zeven jaar allesbehalve een serene rust heerste in de woelige voetbalwereld, en dit vermoeden klopt. De immer ons immer verbazende KNVB is ook nooit te beroerd om een extra duit in het zakje doen om eens goed van zich te doen laten spreken en verblijdde ons gisteren met een heel arsenaal 'aanvullende instructies werkgroep spelregels veldvoetbal'. Het Zeister bolwerk kan niet genoeg benadrukken hoe de scheidsrechters met macht en gezag dienen op te treden tegen de boze speler. Wij citeren uit de vanuit de ivoren toren over ons uitgestorte documenten:

 

Zijn gezag begint en de uitoefening van de macht over de spelers wordt effectief, zodra hij het speelveld betreedt. Zijn macht strekt zich ook uit tot overtredingen begaan tijdens onderbrekingen van de wedstrijd en de perioden waarin de bal uit het spel is, de rust hieronder begrepen. De bevoegdheid geldt ook ten aanzien van toeschouwers, officials en wisselspelers. Dat wil zeggen dat de wisselspelers het op een later tijdstip deelnemen aan de wedstrijd kan worden ontzegd.
...

begint zijn gezag en wordt de uitoefening van de macht over de spelers, wisselspelers en teamofficials effectief, zodra hij zijn kleedkamer verlaat op weg naar het speelveld om de wedstrijd te doen aanvangen en eindigt dit bij het betreden van zijn kleedkamer na het laatste fluitsignaal.
Dit betekent dat een scheidsrechter de gele of rode kaart kan tonen aan spelers, wisselspelers of teamofficials vanaf het moment dat hij zijn kleedkamer verlaat tot aan het moment dat hij zijn kleedkamer weer betreedt.
De hier genoemde bepalingen worden verduidelijkt met enkele concrete voorbeelden:
- Een speler beledigt vóór de wedstrijd in de kleedkamer de scheidsrechter op grove wijze. De scheidsrechter moet zijn naam noteren, het incident rapporteren aan de bond, maar kan de betrokken speler niet het deelnemen aan de wedstrijd verbieden.
- Dezelfde belediging op weg naar, of op het speelveld vóór het begin van de wedstrijd. De scheidsrechter toont hem de rode kaart, deze speler mag niet meer aan de wedstrijd deelnemen maar mag door een andere speler worden vervangen.
- Een speler beledigt de scheidsrechter op grove wijze nadat de bal in het spel is gebracht, dus nadat de wedstrijd is begonnen. De scheidsrechter toont hem een rode kaart en deze speler mag niet meer worden vervangen.

 

Wat moeten we hieruit opmaken? Dat spelers worden uitgenodigd om vooral vóór aanvang van de wedstrijd de heren scheidsrechters eens goed verrot te schelden, omdat ze dan desondanks aan de wedstrijd mogen deelnemen?

 

Om het allemaal nog spannender te maken vindt de KNVB het nodig nogmaals duidelijkheid te scheppen over de uitrusting van de spelers, waarover o.a. het volgende wordt gezegd:

 

De slidingbroek mag niet verder komen dan tot aan de knie. De doelverdediger mag een trainingsbroek dragen. Er is niets vermeld over de kleur van de trainingsbroek. Dit is wel van toepassing voor een slidingbroek en/of een maillot.

Ook spelers die even het speelveld willen verlaten om bijv. hun schoeisel te wisselen moeten hiervoor toestemming hebben van de scheidsrechter. Dit geldt ook voor terugkeer op het speelveld.

 

Dat we het even weten!

 

Of de KNVB de kennelijk in overvloed aanwezige tijd heeft benut om de heren scheidsrechters eens even over de toch niet geheel onbelangrijke voetbalspelregels bij te spijkeren weten we niet, maar we vrezen van niet. Er wordt nou eenmaal met graagte naar anderen gewezen en de schuld van uit de hand gelopen situaties wordt zelden tot nooit in eigen kringen gezocht. Wie echter ziet met welk gemak Kevin Blom met rode kaarten strooit (Brian van Loo en Andreas Granqvist kunnen daarover meepraten, beiden werden tijdens recente sessies in Enschede door de arbiterskneus weggebonjourd), die moet toch constateren dat men helemaal is doorgeslagen. Je hoeft niet eens meer een sliding in te zetten of je moet vrezen vervroegd te mogen gaan douchen, want een op de bal gerichte actie wordt al heel snel als gevaar voor het leven van de tegenstander gezien. Bah.

 

 

De wedstrijd van komende zondag!

Het belooft een heerlijk spektakel te worden. Wie er volgens ons aan de kant van FC Groningen vermoedelijk gaan spelen staat hierboven verwoord, maar hierbij plaatsen we de kanttekening dat de trainingen van vrijdag en zaterdag nog tot bijstellingen van onze prognose kunnen leiden. Beide trainingen worden door ons met een bezoekje vereerd en we zullen na afloop van de TCN-sessies updates onder deze voorbeschouwing plaatsen.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat Pieter Huistra voor wat betreft de rechtsback-positie vasthoudt aan de beoogde basis van vorige week. Dit betekent dat Tom Hiariej en niet Johan Kappelhof als rechtsachter mag opdraven. Omdat Tom afgelopen zondag wegens een griepje echter verstek moest laten gaan en deze week op de training liet zien dat het fysieke euvel toch wat kracht heeft gekost, denken we dat Kappelhof, die het tegen Heracles Almelo moeilijk had tegen de snelle aanvallers van de Tukkers, het zoet van een basisplaats wordt gegund. En omdat het overduidelijk stukken beter ging nadat Jonas Ivens noodgedwongen ten faveure van Kees Kwakman het veld had geruimd, denken we dat Kwakman in Enschede vanaf het begin mag spelen en zijn veel jongere medespelers al coachend naar de overwinning zal schreeuwen.

 

We hopen dat bij onze tegenstanders het herstel van de woensdag ziek afgehaakte heren Chadli en Mikhailov nog even op zich laat wachten, want hen hoeven we niet perse te zien, zondag om half drie.

 

Het belooft een hete zondagmiddag te worden in de koude Grolsch Veste. Wij zien enorm uit naar deze pot, die wat ons betreft een forse draai geeft aan de negatieve statistieke teneur van de laatste jaren. Het wordt tijd dat de fans van onze tegenstander weer eens terugkeren op aarde en hun irritante en arrogante toontje eindelijk eens wat gaan matigen. Wat zou het mooi zijn als hun al even arrogante coach, die het niet nodig vindt om de eerste speelminuten van z'n ploeg live mee te maken, bij binnenkomst meteen met een ontluisterende achterstand van z'n ploeg wordt geconfronteerd. Het is hem gegund!

 

Als de mannen van Huistra met de juiste wedstrijdinstelling, verbeten voor elke meter, voor elke grasspriet en met de linies compact op elkaar de wedstrijd ingaan, dan gaat het helemaal goedkomen.

 

We sluiten af met een R.I.P. aan Marloes Bultema, de medewerkster van FC Groningen Preventief die veel te vroeg op 24-jarige leeftijd is overleden. Voor veel bezoekers van uitwedstrijden van FC Groningen was ze geen onbekende. Hans Nijland omschreef de afscheidsbijeenkomst die gisteren in Appingedam werd gehouden als zeer emotioneel en respectvol. Ook op Meij, het sportpark van SV de Heracliden, was ze een graag geziene meid. De vlaggen hingen er deze week halfstok en tijdens komende oefenwedstrijden van het 1e en 2e elftal zal een minuut stilte worden gehouden en met rouwbanden worden gespeeld. Het geeft maar weer aan hoe betrekkelijk het allemaal is waar we ons dag in dag uit druk over maken. Op deze plaats wensen we de familie en Marloes' vrienden heel veel sterkte toe.

 

Uitvak FC Twente - FC Groningen, 7 november 2004

(foto: Trots van het Noorden)

 

UPDATE training vrijdag 27 januari 2011: Lorenzo Burnet ontbreekt met liesblessure

De vraagtekens in de hierboven geponeerde vermoedelijke opstelling hebben alles met Lorenzo Burnet te maken. Hij heeft de training gisterochtend vervroegd met een liesblessure verlaten en moest de training van vandaag aan zich voorbij laten gaan. Onduidelijk is of hij uit voorzorg aan de kant wordt gehouden en morgen misschien wél kan trainen en zondag kan spelen. Aangezien bij liesblessures echter grote voorzichtigheid is geboden om de blessure niet te verergeren, denken wij dat de kans groot is dat hij zondag niet zal spelen.

 

Gisterochtend werd er overigens getraind met Tom Hiariej als rechtsback en Johan Kappelhof niet in de basis. Toen ontbrak ook al Koen van de Laak, net als vanochtend. Hij blijkt aan de wedstrijd die hij maandag met de beloften tegen Heracles speelde een kuitblessure overgehouden te hebben.

 

Op grond van de hesjesverdeling wordt dit de opstelling van FC Groningen tegen FC Twente (zonder Emil Johansson, die al maanden niet heeft gespeeld, maar Johan Kappelhof als linksback!):

 

Texeira

Tadic - Pedersen - Andersson

Sparv - Kieftenbeld

Kappelhof - Kwakman - Van Dijk - Hiariej

Luciano

 

Hans Nijland maakte later vanmiddag op Twitter bekend: "Jonas Ivens is er zondag tegen Twente nog niet bij wegens zijn hersenschudding. De inzetbaarheid van Lorenzo Burnet is nog een vraagteken." Zaterdagochtend zullen wij vermoedelijk meer weten als we de training bezoeken. Emil Johansson zal zondag nog niet bij de wedstrijdselectie zitten, en hetzelfde geldt voor Thomas Enevoldsen. Johansson zal aanstaande maandag bij de beloften zijn rentree in wedstrijdverband maken. De planning op dit moment is dat Enevoldsen dit in één van de twee daaropvolgende wedstrijden van de beloften zal doen.

 

De training van vanmorgen was zoals vrijwel alle trainingen zijn die afgewerkt worden op een vrijdag, met een wedstrijd op zondag in het verschiet. Zoals gebruikelijk op vrijdag begon de training ruim een half uur te laat (in verband met de wedstrijdbespreking) met een warming-up. De gezichten stonden strak, de spelers leken al duidelijk gefocust op de wedstrijd. Na de warming-up werd een uitgebreide passingsoefening gedaan en vervolgens een rondo in twee groepen. Na een korte drinkpauze werd het tijd voor het uitdelen van de hesjes om tot een partijspel over te kunnen gaan. Helaas hebben we maar een klein deel van dit partijspel bij kunnen wonen in verband met andere verplichtingen, maar het strijdplan werd al snel duidelijk: druk zetten en geen ruimte weggeven! Twee spelers vielen hierbij vanmorgen bijzonder in de smaak: Kwakman achterin en Texeira voorin. Kwakman heerste achterin en David Texeira speelde alsof zijn leven ervan af hing, zette druk dat het een lieve lust was en dwong hiermee herhaaldelijk balverlies bij de tegenpartij af. Eén ding is duidelijk: David heeft de smaak helemaal te pakken. Aan de andere kant kon vooral Suk overtuigen.

 

(later volgen nog foto's van Eric Smit van training van vrijdagochtend, waaraan naast Lorenzo Burnet ook Koen van de Laak en Thomas Enevoldsen niet meededen)


Fotoreportage van de training van vrijdagochtend 27 januari 2012 van Eric Smit:

 

tn_DSC_0003 (Small)
tn_DSC_0005 (Small)
tn_DSC_0008 (Small)
tn_DSC_0010 (Small)
tn_DSC_0011 (Small)
tn_DSC_0012 (Small)
tn_DSC_0014 (Small)
tn_DSC_0017 (Small)
tn_DSC_0019 (Small)
tn_DSC_0020 (Small)
tn_DSC_0021 (Small)
tn_DSC_0022 (Small)
tn_DSC_0028 (Small)
tn_DSC_0029 (Small)
tn_DSC_0030 (Small)
tn_DSC_0031 (Small)
tn_DSC_0032 (Small)
tn_DSC_0034 (Small)
tn_DSC_0035 (Small)
tn_DSC_0036 (Small)
tn_DSC_0052 (Small)
tn_DSC_0055 (Small)
tn_DSC_0056 (Small)
tn_DSC_0062 (Small)
tn_DSC_0063 (Small)
tn_DSC_0064 (Small)
tn_DSC_0065 (Small)
tn_DSC_0067 (Small)
tn_DSC_0070 (Small)
tn_DSC_0077 (Small)
tn_DSC_0082 (Small)
tn_DSC_0083 (Small)
tn_DSC_0086 (Small)
tn_DSC_0091 (Small)
tn_DSC_0096 (Small)
tn_DSC_0097 (Small)
tn_DSC_0098 (Small)
tn_DSC_0099 (Small)
01/38 
start stop bwd fwd

 

Selectie FC Twente verre van fit

TC Tubantia schrijft vrijdag dat diverse spelers van FC Twente kampen met ongemakken:

 

Het is nog hoogst onzeker of Nacer Chadli zondag fit is voor het duel van FC Twente tegen FC Groningen. De aanvaller verliet vrijdagmorgen eerder de training. Chadli kampt met de naweeën van een keelontsteking. De Belg miste woensdag ook al de training door ziekte. Chadli werkte vrijdag een individuele training af. Dat gold ook voor Denny Landzaat, die herstellende is van een kuitblessure.


Doelman Nikolay Mihaylov hield het ook eerder voor gezien. De Bulgaar was deze week ook ziek.


Trainer Steve McClaren probeerde op de training verschillende aanvalspatronen uit. Zo trainde hij ondermeer met Janko/De Jong en de beide 'Johnnen op de vleugels. Ook de variant met De Jong in de punt van de aanval en Willem Janssen op '10' werd uitgeprobeerd.

 

Tot zaterdag voor de slotupdate na de afsluitende training! Is Lorenzo Burnet inzetbaar? Morgen is er meer duidelijk!

 

 

UPDATE training zaterdag 28 januari 2012: Burnet lijkt hersteld van liesblessure; Hiariej rechtsback

 

Aan de afsluitende zaterdagtraining nam een groep van 24 spelers deel. Onder hen de beide Hongaren, Hajdu en Bese, die vandaag voor het laatst hebben meegetraind. Ook Lorenzo Burnet was van de partij. Hij hoefde niet aangepast te trainen, deed alles mee en uit niets bleek dat hij nog hinder ondervindt van de liesblessure die hem gisteren aan de kant hield. Bij de verdeling van de hesjes was hij één van de gelukkigen die een begeerd stukje oranje textiel, dat duidt op een basisplaats tegen FC Twente, in ontvangst mochten nemen. Dit ging ten koste van Johan Kappelhof, die Tom Hiariej vóór zich moet dulden in de pikorde als het gaat om de positie rechtsachter.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen FC Twente:

 

Texeira

Tadic - Pedersen - Andersson

Sparv - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Hiariej

Luciano

 

Niet op het zonnige TCN trainingsveld te bewonderen waren vanmorgen Koen van de Laak, Emil Johansson, Thomas Enevoldsen, Renze Fij, Stefan van der Lei en Jonas Ivens. De Belg heeft de hele week niet getraind en lijkt meer last van zijn tegen Heracles Almelo opgelopen hersenschudding te hebben dan FC Groningen aanvankelijk dacht.

 

Na de gebruikelijke warming-up werd de groep in tweeën gesplitst. Beide groepen speelden een ontspannen rondo, waarbij de stemming er goed in zat.

 

Al vrij snel werden de hesjes verdeeld en hieruit hebben wij bovenstaande opstelling gedestilleerd. Johan Kappelhof zal vermoedelijk alleen in noodgevallen, zoals vorige week tegen Heracles, als rechtsback mogen spelen; als Tom Hiariej fit is krijgt hij de voorkeur.

 

Er werd, zoals bij elke afsluitende training vóór een wedstrijd, uitgebreid op standaardsituaties (corners en vrije trappen) getraind. Hyun Jun Suk kon al snel scoren (fraaie koptreffer), waarna Pieter Huistra de basis die het Twente lastig moet gaan maken opdroeg om wat agressiever voor de dag te komen.

 

Aan de andere kant zagen we een mooi doelpunt van David Texeira, en de samenwerking tussen Kees Kwakman en Lorenzo Burnet zag er erg goed uit.

 

Afgesloten werd met een interland tussen Nederland en Buitenland, bij wie ook Luis Pedro was ingedeeld om de ploegen getalsmatig even groot te krijgen (12 tegen 12). Door het seizoen heen wordt de stand bijgehouden van alle interlands, en tot nu toe stond het 5-3 voor Oranje. Ook vandaag trokken de Dutchy's aan het langste eind in een felle partij. Eerst scoorde Leandro Bacuna een doelpunt, waarbij Luciano geagiteerd beweerde dat de bal de lijn niet had overschreden. Scheidsrechter Henk Hagenauw keurde de treffer echter gedecideerd goed. Later scoorde ook Hilal Ben Moussa nog, waarbij Luciano er bepaald niet goed uitzag. Eindstand derhalve 2-0, en de tussenstand van alle interlands is nu 6-3 in het voordeel van Nederland.

 

Bij de buitenlanders speelde Alexander Hajdu (19 jaar) als linksback. Hij is een centrale middenvelder die ook als linksachter kan spelen, terwijl zijn Hongaarse landgenoot Barnabas Bese (17) een echte aanvaller is. We zijn benieuwd of de stage van de beide Hongaren een vervolg krijgt.

 

Als FC Groningen morgen zo fanatiek voor de dag komt als Luis Pedro in het duel met de kleine Henk Bos, die hij volledig onder de zoden schoffelde, of als Tim Sparv die weinig heel liet van Leandro Bacuna, dan gaan we in Enschede een heerlijke pot voetbal zien. Alles lijkt gezegd en geschreven. Geniet ervan morgen, speciaal de honderden en nog eens honderden supporters van de Trots van het Noorden die hun longen morgen in de Grolsch Veste gaan leegschreeuwen!

 

Tim Sparv is blij met de Groningers die hun ploeg achterna reizen en zegt op Twitter: "Great to hear the amount of fans who are traveling down for our game v Twente tomorrow.Don't forget to bring your voice. #singwithyourhearts"

 

Nog een laatste bericht over de Euroborg: vandaag is begonnen om een enorme hoeveelheid speciaal zand over wijlen de grasmat uit te storten. Als het goed is zijn de korrels over een week met vocht en al diep in de grond verdwenen en moet het veld een stuk beter bespeelbaar zijn. We zijn benieuwd of we het effect volgende week zondag tegen RKC Waalwijk kunnen zien!

 

Fotoreportage van de training van zaterdag 28 januari 2012 van Patrick:

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/53 
start stop bwd fwd

 

LAATSTE NIEUWS: RTV Noord: "Burnet speelt NIET tegen FC Twente"

RTV Noord (vanmorgen niet aanwezig op de training) heeft na de training vermoedelijk contact gehad met Pieter Huistra. De site schrijft: "FC Groningen-verdediger Lorenzo Burnet speelt zondag niet mee tegen FC Twente. De linksback heeft last van een liesblessure. Burnet raakte donderdag geblesseerd. Hij trainde zaterdagochtend wel weer volledig met de groep mee, maar trainer Pieter Huistra wil geen risico nemen met de jonge verdediger. "Lorenzo speelt niet morgen", aldus Huistra. Door het afvallen van Burnet voegt Henk Bos zich bij de wedstrijdselectie. Johan Kappelhof start vermoedelijk als linksback."

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen door deze mutatie:

 

Texeira

Tadic - Pedersen - Andersson

Sparv - Kieftenbeld

Kappelhof - Kwakman - Van Dijk - Hiariej

Luciano

 

De bankbezetting is bepaald onervaren te noemen:

Van Loo, Bakker, Keurntjes, Bos, Jones, Bacuna, Suk

De gemiddelde leeftijd van de zes veldspelers ligt onder de 20 jaar! Bakker en Bos zijn nl. 19 jaar en Keurntjes, Jones, Bacuna en Suk zijn 20. Brian van Loo krikt het gemiddelde wat op, hij is immers al 36 jaar oud!

 

Aan de kant van FC Twente zijn Nikolay Mihaylov en Nacer Chadli inzetbaar, zo schrijft TC Tubantia.

 

Wordt hier door Pieter Huistra en manueel therapeut Wouter van den Berg besloten

dat Lorenzo Burnet zondag niet mag spelen? (foto: Patrick Stinissen)

 

Forza Grunn!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.