Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

MATCHDAY: RKC Waalwijk - FC Groningen (Wólluk, 19:45 uur)

De vaderlandse competitie werd gisteravond in Enschede hervat, en we zagen het vertrouwde beeld. Poedel Wiedemeijer en zijn blunderende assistenten zagen weer eens een buitenspelsituatie over het hoofd, Jeroen Veldmate kreeg hierdoor ten onrechte een rode kaart en de als vanouds matennaaiende Tukkers vielen elkaar kwijlend van genot in de armen toen ze zagen dat Mokhtars vuile truc was gelukt.

 

We verheugen ons nu al op komende zondag, wanneer Twente de borst nat mag maken en zich stuk zal lopen op de Groningse fysieke keerzijde van de medaille. Wij hebben die Castaignosiaanse smeerlapperij nl. niet nodig om een wedstrijd te winnen.

 

Maar zover is het nog niet. Vanavond wacht een voor FC Groningen traditioneel lastige uitwedstrijd, die bij RKC Waalwijk. Afgaande op de aanvallende intenties, die deze week op het trainingsveld tentoon werden gespreid, wacht de Brabantse verdediging, met wellicht Jonas Ivens in de gelederen, een heet avondje. Erwin van de Looi gaf aan dat zijn ploeg wil vlammen, en onze zegen heeft hij! Op naar een lekkere pot pressievoetbal!

 

Wij berichten vanavond live op Twitter over de wedstrijd; het wedstrijdverslag zal na het duel op onze fansite het levenslicht zien!

 

De fans van FC Groningen hebben er zin in; meer foto's verderop!

Opstelling FC Groningen tegen RKC Waalwijk:

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Bankbezetting FC Groningen:

Van der Lei, Letschert, Burnet, Ben Moussa, Kirm, Zivkovic, Zeefuik

 

Niet bij de selectie:

Bakker, Bos, Lindgren, Van der Velden (geblesseerd), Luciano (niet wedstrijdfit), Magnasco (geschorst) en Ekong en Texeira (gepasseerd)

 

Foto's vanaf de omwisselplek tot aankomst in het stadion van RKC Waalwijk:

 

Hans Hateboer rood
Hans Hateboer rood2
rkc-gro-01
rkc-gro-02
rkc-gro-03
rkc-gro-04
rkc-gro-05
rkc-gro-06
rkc-gro-07
rkc-gro-08
rkc-gro-09
rkc-gro-10
rkc-gro-11
rkc-gro-12
01/14 
start stop bwd fwd

 

De huidige stand: 

 

 
Off topic, maar wel actueel:
 
(met dank aan Erik Wildeman)
 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.