Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

215 gasten online


Het zijn uitdagende tijden voor de trainersstaf van FC Groningen, en die van AZ. Binnen een paar dagen moet de knop worden omgezet van Europa League naar Eredivisie. Voor de Trots van het Noorden volgde op de hersteltraining van vrijdag meteen de afsluitende training van zaterdagochtend - geen wonder dat er wordt vastgehouden aan de opstelling die Heerenveen vorige week zondag van de mat speelde, maar tegen Olympique Marseille tekort kwam.

Danny Hoesen leek gisteren volledig hersteld van zijn tegen de Fransen opgelopen enkelblessure; als er na de zaterdagtraining geen reactie is opgetreden zal hij straks om 16:45 uur zonder twijfel aan de aftrap staan.

Onze tegenstander van vanmiddag wist van de laatste vier officiële in de Euroborg gespeelde duels één krachtmeting te winnen, en wel de onderlinge ontmoeting van vorig seizoen. Na 90 minuten prijkte er een 2-4 eindstand op de borden. Aan FC Groningen de eer om dit weg te poetsen en om straks goede zaken op de ranglijst te doen, en om met een goed gevoel aan de bekerconfrontatie tegen FC Twente - komende woensdag alweer - te kunnen beginnen!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Rusnák - Hoesen - Linssen
Tibbling - De Leeuw - Maduro
Tamata - Lindgren - Kappelhof - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Reijnen, Burnet, Hiariej, Drost, Mahi, Antonia

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Payne, Islamovic, Bacuna, Larsen

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.