Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Voorbeschouwing FC Groningen - sc Heerenveen

Grunn-Heerenveen. Neutrale voetbalwatchers zeggen op voorhand: een strakke één. Immers, wie kijkt naar de dolende puinhopen uit Akkrum-Zuid die hun nieuwe trainer van het bij zijn jammerlijke aanstelling tot Pompeblêdden-opperhoofd ook al dolende gezelschap heeft gemaakt, die kan alleen maar concluderen dat dit een walk-over voor de ploeg van Pieter Huistra kan worden. Immers, de plaatselijke sc is inmiddels lang en breed voorbijgestreefd door de enige echte Friese profclub, SC Cambuur, en wedijvert met Wykels Hallum, Ouwe Syl en De Wâlden om de weinig benijdenswaardige titel Nummer Twee van Fryslân. Echter: voetbal is voetbal. Onderschatting ligt op de loer.

Maar wij hebben een echte ploeg, een echte 12e man en wij hebben Petter. Dus ook wij denken: een strakke één!

 

Kijk voor de laatste update na de training van zaterdagochtend onderaan de voorbeschouwing!

 

 

Groningen-Heerenveen: geen wedstrijd zoals alle anderen, geen normale voorbeschouwing mogelijk

Normaal gesproken nemen we op deze plaats al voorbeschouwende de afgelopen week even door, de vorige wedstrijd van de Trots van het Noorden en wat er daarna is gebeurd, om af te sluiten met een wandeling door de statistieken van eerder gespeelde ontmoetingen en sluiten veelal af met een verhandeling van eerdere wanvertoningen van de scheidsrechter van dienst.

 

Heden gaan wij anders te werk. Het opvallende fenomeen doet zich nl. voor dat er min of meer parallel zowel een Fries naar het Groningse is getrokken als een niet-Fries naar Friesland. Het eerste valt te billijken. We kunnen het een pasgeborene moeilijk kwalijk nemen dat hij - hoe noodlottig ook - binnen de provinciegrenzen van Friesland ter wereld kwam, en als zo iemand jaren later, als het logische denkpatroon op gang is gekomen, besluit om de gewraakte provinciegrenzen te verlaten, ja dan hebben we te maken met niet de laatste, maar wel een schaarse der Mohicanen.

 

Om van het omgekeerde emigratiepatroon ook maar een vlokje chocola te kunnen maken schiet ons Groningse inlevingsvermogen schromelijk tekort. Bij een zoektocht op internet zijn we zelfs op dermate schokkende zaken gestoten dat we, ook na het zien van Sport om toavel, hoofdschuddend en vooral niet-begrijpend de recente loop der dingen de revue laten passeren.

 

Al rechercherend op het WWW fietsten we o.a. even langs Het Grote Anti-Friesland Topic. Vanwege een overweldigende stortvloed aan aldaar gedeponeerde ventileringen, die aan duidelijkheid niets te wensen overlieten, is dit fraaie brokje literatuur inmiddels gesloten, al sluiten de verantwoordelijke moderatoren ook niet uit dat het kennelijk bestaande beleid is overtreden, lees: het vocabularium van enkele gasten zal niet één-op-één gelijk hebben gelopen met het taalgebruik dat de site-verantwoordelijken voor ogen hadden. Kortom, dit topic laten we maar liever wat het is.

 

Ook de Anti-Friesland Hyves biedt weinig aanknopingspunten om de zieleroerselen van immigranten naar, i.p.v. emigranten uit, Fryslân te doorgronden. Duidelijk is wel dat de grondleggers van dit forum hun roots in het Groningse hebben, maar onze knellende vragen lijken alhier niet beantwoord te worden.

 

 

Maar toen kwamen wij in aanraking met Hein de Palestijn. Hein wordt geïntrigeerd door de schrijver Joris Luyendijk, die het Midden Oosten-conflict naar Nederland verplaatst. Het komt er in grote lijnen op neer dat de Friezen een eigen staat krijgen, en - ik citeer van Hein de Palestijn en Joris Luyendijk - "wat is een logischer plek dan het land dat volgens oude teksten Fries is? Ondanks Nederlands verzet stemmen de Verenigde Naties met het plan in en uit de hele wereld trekken mensen met een Friese grootouder richting de nieuwe Friese staat, royaal gesubsidieerd door Amerika. Het Israël-Palestina conflict wordt verder langs de lijnen van de Friezen tegen de Nederlanders ontrold. Er komt oorlog, de jonge staat Frisia verovert Nederland, aanslagen, guerilla. Uiteindelijk komt er een vredesproces en krijgen de Nederlanders Limburg, een stukje van Brabant en Zeeuws eiland, bewaakt door Friese troepen."

 

 

Kortom, via allerlei moves worden we ten westen van Groningen verlost van de gewraakte provincie Friesland, die vervolgens diep in het zuiden opnieuw wordt opgetuigd.

 

Wij kunnen niet anders dan concluderen dat Ron Jans eigenlijk in hart en nieren een Brabander dan wel een zunige Zeeuw is, die die op handen zijnde volksverhuizing van nabij wil meemaken.

 

Hein de Palestijn, Bestrijder der Kortzichtigheid

 

Of bovenstaande beweegredenen ook een rol hebben gespeeld bij de keuze van Arnold Kruiswijk om zich in onderstaande lompen te hullen zouden we bij God niet weten, vermoedelijk is dit eerder een IQ-gerelateerd issue, maar wij laten dit, onder het mom van "alles hat ein Ende, nur die Worst hat zwei" verder voor wat het is.

 

Arnold Kruiswijk, hoe diep kan een Daamster zinken?

 

Laten we het erop houden dat de geforceerde hang naar onafhankelijk der Friezen door allerlei aperte dwalingen en inconsequentheden (Waarom spreekt men in het oosten van de gemeente Kollumerland gewoon Gronings (bron: Wikipedia)? Waarom hebben de Friezen zich bij de keuze van hun vlag pijnlijk en goedkoop-jatwerk-praktizerend laten inspireren door de al decennia daarvóór gecreëerde prachtige vlag van de Groningse Ommelanden? etc. etc.) een niet te realiseren gedrocht is. Wij weten het, onze westerburen niet - ach, laat ze maar. Wij gaan nu over tot de orde van de dag die de bij voorbaat legendarische 17e oktober 2010 is.

 

Dan toch naar de wedstrijd der wedstrijden

Wat weten we over onze tegenstander? De wedstrijd leeft amper bij de supporters van Heerenveen. Het zal erom spannen of het uitvak vol raakt, daar waar dit gedeelte van de Euroborg in het verleden altijd uitverkocht is geweest bij deze Derby. De supporters zijn boos, ze zijn de betutteling zat, zijn eerst bestraft door het stoken van een fikkie in Emmen, die straf is daarna na wat over-en-weer gepraat van tafel geveegd, maar de frustraties blijven, maar zal de kern van de frustratie niet eerder liggen in het feit dat ze week in week uit met afbraakvoetbal worden geconfronteerd, met een trainer die in het verlden bewezen heeft pas diep in de tweede helft te wisselen maar nu opeens tijdens de rust van elke wedstrijd de boel overhoop gooit, met ellendelingen als Popov en Dingsdag - weliswaar de grootste criminelen op het voetbalveld maar wel goed voor een beetje pit - die node gemist worden omdat er nu alleen nog maar ideale schoonzonen over de Heerenveense akker ronddolen die zich gewillig naar de slachtbank laten leiden? Of snakt men weer naar het recente verleden, toen met de regelmaat van de klok trainers werden geslachtofferd, zodat er op de met een bioscoop wedijverende tribunes tenminste nog voldoende gespreksstof voorhanden was? Ook op deze vragen moeten wij het antwoord schuldig blijven. Het lijkt erop dat de trainerscarrousel in een keeperscarrousel is overgegaan, kortom - er is nog altijd voldoende te beleven in het Friese zou een nuchtere Groninger zeggen.

 

De aandacht moet naar FC Groningen worden verlegd!

 

Een blik op de ranglijst leert ons dat we op een prachtige vierde plek zijn terug te vinden, daar waar onze Friese opponent wel qua begroting maar niet qua puntenoogst in staat is het linker rijtje te bereiken. Voeg hierbij het feit dat de Euroborg dit seizoen weer de vesting is van de beginjaren van ons stadion (na een keurig gelijkspel tegen ajax wisten Huistra en zijn mannen drie zeges op rij te boeken in de Groene Kathedraal), kortom - 't is weer een echte Hel van het Noorden die de tegenstanders van de Trots van het Noorden veelal als volgt verlaten:

 

Blessures zijn er aan beide kanten wel, zij het in overzichtelijke mate. Bij de ploeg van onze gewezen trainer zal Michael Svec schitteren door afwezigheid, Roy Beerens is een twijfelgeval en Arnold Kruiswijk heeft nu nog last van een zgn. paardenkus maar is er zondag vermoedelijk wel gewoon bij, en in al zijn pompeblêdden-folklore. Ten tijde van dit schrijven (late donderdagavond) weten we dat aan de kant van FC Groningen Femi en Van de Laak deze week kwakkelden, en dat Nicklas Pedersen verkouden is teruggekeerd uit Portugal, waar hij met zijn Denemarken 90 minuten heeft gespeeld maar ondanks deze ijver ten onder ging tegen de thuisploeg), maar hij zal zondag heus wel kunnen spelen. Bacuna en Rijsdijk zijn ook niet al te fris, maar net als Femi en vermoedelijk ook Van de Laak hebben we het hier niet over basisspelers in de kraker tegen de Friezen. Van de Laak zou wellicht wél in de basis hebben gestaan op de voor hem niet al te bekende positie van rechtsback, maar dan alleen in het geval dat Tom Hiariej zondag nog steeds geblesseerd zou zijn: Maikel Kieftenbeld zou dan doorstomen naar het middenveld en Koen zou als rechtsback lekker kunnen gaan schoffelen en klooien, zonder al te veel - helaas niet meer voorhanden zijnde - snelheid naar voren te moeten hoeven etaleren. Echter, afgaande op de fitheid van Hiariej vandaag op de training (zie ons trainingsverslag) lijkt de conclusie gerechtvaarigd dat Tom gewoon weer controlerend naast Tim Sparv zal gaan spelen.

 

Vermoedelijke opstelling van FC Groningen tegen Heerenveen

Let wel: dit is nog niet gebaseerd op de onder Huistra onontbeerlijke trainingsinzichten van vrijdag en zaterdag. Kortom, wellicht dat onderstaande prognose van de basis later deze week aan revisie onderhevig zal blijken te zijn.

 

We denken nu echter dat Huistra zondag de volgende elf toppers de wei instuurt om hun tegenstanders, aangevuurd door een kolkende menigte, aan gort te spelen:

 

Matavz

Tadic - Pedersen - Enevoldsen

Sparv - Hiariej

Stenman - Granqvist - Ivens - Kieftenbeld

Luciano

 

Kortom, dezelfde basis als Excelsior-thuis en PSV-uit en met één verschil ten opzichte van Twente-uit: Van de Laak zal zijn plekkie moeten afstaan aan Thomas Enevoldsen. Niet dat de Deen momenteel enorm kan imponeren, helaas niet, maar Koen kun je eigenlijk beter als invaller, als pinchhitter gebruiken dan als basisspeler, dat mogen na Twente-uit toch wel duidelijk zijn geworden.

 

 

Staat deze basis als een huis, of zitten er in de nek hijgende alternatieven aan te komen?

Een brede en over het algmeen fitte selectie houdt de hele groep scherp en gretig, en er zijn maar weinigen zeker van hun plek. Het zou me niet verbazen als Danny Holla en - mijn held, maar dat wisten jullie al - Petter Andersson zondag niet alleen op de bank zullen zitten, maar ook hun minuten zullen gaan pakken. Voor Holla moeten we teruggaan naar 28 februari 2010 om zijn laatste eredivisieduel voor de geest te kunnen halen (het was de 2-3 thuisnederlaag tegen Feyenoord waarna hij op de training zo ellendig zijn been brak), en petters laatste eredivisie-experience dateert zelfs van 25 januari 2009, de 1-0 overwinning tegen ajax die zo'n zwarte rand had vanwege de rampspoed die we uit de statistieken van die wedstrijd kunnen halen (bron: www.fcgstats.nl):

 

Opstelling Luciano Da Silva, Tom Hiariej, Gibril Sankoh, Andreas Granqvist, Fredrik Stenman (86' Shkodran Metaj), Danny Holla, Koen van de Laak, Evgeniy Levchenko, Goran Lovre (81' Petter Andersson), Marcus Berg, Gonzalo García (72' Nicklas Pedersen)
Doelpunten Danny Holla (39')
Gele kaarten Koen van de Laak (4'), Andreas Granqvist (30'), Petter Andersson (92'), Marcus Berg (94')

 

Juist, ingebracht in de 81e minuut, geel scorend in de 92e minuut, een kaart die hem werd voorgehouden toen zijn knie het zojuist had begeven na een pittige tackle.

 

Ik voel het op m'n klompen aan: Petter Andersson gaat zondag zijn rentree vieren.

 

Is er een mooier podium denkbaar dan de thuiswedstrijd tegen Heerenveen, op een moment dat het allemaal klopt bij onze club, en op een moment dat de neuzen van het publiek de goede, fanatieke kant op staan? Van de gedachte aan de speaker die omroept dat Petter zo dadelijk binnen de lijnen zal worden gebracht krijg ik nu al kippenvel. Van ons gezang in het uitvak voor hem (KLIK HIER!) (het gejuich komt omdat op dat moment Petter onze aan hem gerichte zangkoren beanatwoordt) al helemaal.

 

Petter is het waard om deze voorbeschouwing voorlopig af te sluiten. Wonderen kunnen we van hem nog niet verwachten, maar wat hij nu nodig heeft is wedstrijdritme op het hoogste niveau. Kortom, in het eerste van FC Groningen.

 

Laat zondag zijn dag worden!

 

 

Iedereen nu alvast een gave zondagmiddag gewenst, wij zullen de 17e oktober 2010 nooit meer vergeten!

 

 

Updates op dit epistel kunnen jullie op deze plek vrijdag en zaterdag aantreffen. En het zou niet de eerste keer zijn als onze trainer, waar we - hoe meer trainingen we volgen hoe duidelijker dit besef wordt - zó happy mee zijn, ons op het laatste moment weet te verrassen. Dus kom nog maar eens langs de komende dagen!

 

 

 

UPDATE vrijdag 15 oktober 2010 na training:

García mogelijk in de basis ten koste van Enevoldsen; Holla en Andersson bij de wedstrijdselectie

Onder het toeziend oog van vele supporters en, zoals zo vaak op vrijdag, diverse cameraploegen werd in de regen de voorlaatste training voorafgaand aan de beladen pot tegen Heerenveen afgewerkt. Uit de training viel weer het nodige op te maken. Zo werden er drie partijtjes gespeeld. In het eerste werd gespeeld conform mijn hierboven genoemde prognose van de opstelling, dus met Thomas Enevoldsen rechts op het middenveld. In de tweede en derde partij was het echter Gonzalo García die op Thomas' plek speelde. De Deen speelde toen bij de niet-basis. Definitief zal de keuze van Huistra voor García niet zijn, maar een reële mogelijkheid is dit zeker. Morgenochtend na de laatste training zullen we hierover vast meer kunnen zeggen. Mogelijk berust de eventuele voorkeur voor García op een tactische vondst en heeft dit te maken met wie er bij Heerenveen linksback speelt, 't is nu nog even koffiedik kijken.

 

Weer present waren Nicklas Pedersen en Koen van de Laak, terwijl Femi, Leandro Bacuna en Jeffrey Rijsdijk afwezig waren. Pedersen klonk vanmorgen nog erg verkouden maar leek daar op het veld geen hinder van te ondervinden, hij zal zondag gewoon spelen op zijn positie, op tien achter de diepe spits, de vandaag met een dikke sjaal rondlopende Tim Matavz. Mogelijk dat ook hij door een verkoudheidje wordt geplaagd, maar ook hij trainde scherp en leek nergens last van te hebben.

 

Koen van de Laak, herstellende van een liesblessure, deed vandaag voor het eerst alles weer mee. Gisterochtend was hij, zoals we al schreven, afwezig bij de training; gistermiddag was hij er wel maar ging eerder dan de anderen naar de kant. Eigenlijk betwijfel ik of hij zondag bij de wedstrijdselectie zal zitten.

 

Wie wél bij die selectie zullen zitten zijn Danny Holla en Petter Andersson. Danny Holla was goed bezig, had een mooie verre pass in petto en is weer helemaal terug, zo lijkt het. Ook Petter deed weer zijn stinkende best, eist veel van zichzelf en is niet snel tevreden (baalt als hij een duel verliest), en bleef weer met diverse andere spelers na de training doortrainen en was toen opvallend vrolijk. Wij denken dat hij en Holla nu weer definitief bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal zitten. Met name Petter heeft dit nodig, dit is toch weer een volgende stap in de lange, lange weg naar zijn rentree.

 

En weten jullie wat ik echt denk? Dat Petter zondag zal invallen. Uit het groepje van uitlopers bleek duidelijk dat hierbij naast de basis met hetzij Enevoldsen, hetzij García ook Holla en Andersson werden gevoegd, en dit zal niet zonder reden zijn geweest. Kortom, 13 veldspelers - als we 3x gaan wisselen, dan komen Enevoldsen c.q. García, Holla en Andersson er normaal gesproken in. Natuurlijk, de wedstrijd moet er naar zijn, tegen Twente zou Petter de derde wissel zijn geweest, maar het liep allemaal anders omdat Hiariej eruit moest, maar zondag zal de FC toch niet wéér tegen onverwachte blessures aanlopen?

 

Alleen het kijken naar het uitlopen en het kijken naar een fanatieke en vrolijke Andersson rechtvaardigde al een fietstochtje naar het TCN Trainingsveld!

 

De gedachte aan de staande ovatie die Anderssons deel zal zijn geeft mij, en niet alleen mij, bij voorbaat kippenvel! Overigens heeft Petter Andersson gisteren tegen de bij de opnames van Sport om toavel aanwezige supporters van de FC gezegd dat hij heel graag juist in de Euroborg zijn rentree viert, veel liever dan in een uitwedstrijd. Sunday (voor Heerenveen) bloody Sunday! Een andere supporter heeft Huistra gisteren verzocht Petter tegen Heerenveen speeltijd te gunnen, onder het motto "doe het voor Petter, en doe het voor ons". Schitterend, die man is zó populair, wat hij heeft meegemaakt is onvoorstelbaar!

 

De niet-basis bestond uit maar liefts 12 spelers, zodat er bij elk partijtje eentje langs de natte zijkant moest zitten. Dit waren afwisselend Keurntjes, Wagenaar en Post. De laatste twee zullen overigens tot de winterstop niet meer bij de selectie van Pieter Huistra worden geroepen omdat ze nu voor Cambuur 1 mogen uitkomen, lees ons bericht van donderdag daarover. Wel alles bij de reserves speelden Van Loo, Kunst, Lachman, Veldmate, Holla, Metaj, Andersson en Van de Laak.

 

In de drie partijtjes werd in totaal 2x gescoord. Eerst was het Nicklas Pedersen die mooi binnenwerkte uit een assist van Tim Matavz; later was het Thomas Enevoldsen, toen bij de niet-basis spelend, die prachtig met een lob over Luciano scoorde na een hele mooie aanval die liep over o.a. Andersson en Holla.

 

Met het opmerkelijke feit dat Matavz er in de vrijwillige extra training in slaagde de bal zó hoog over te schieten dat het projectiel tegen de glazen afscheiding van het terras van de Mediacentrale aanknalde sluiten we dit verslagje af. Morgen melden we ons ook nog even kort. De koppies van de spelers van FC Groningen staan goed. Nog twee dagen, de spanning stijgt!

 

Tot morgen!

 

Het persvak is weer vol! Van links naar rechts: Eredivisie Live (onder de rode paraplu, met o.a.

Van Rijswijk), Dagblad van het Noorden (paraplu-loos) en TV Noord (gele paraplu)

 

Zoekplaatje, maar dit is wellicht de basis zondag, al rukt García daar mogelijk nog in.

Pieter Huistra kijkt erg oplettend toe.

 

UPDATE zaterdag 16 oktober 2010 na training: Toch Thomas Enevoldsen in de basis

RTV Noord bracht het gisteren al erg stellig, maar pas vandaag is duidelijk geworden dat Thomas Enevoldsen morgen in de basis zal starten, en niet Gonzalo García.

 

Zoals de FC gisteren op haar site schreef werd er vandaag met een groep van 20 man getraind. In vergelijking met de training van gisteren waren Tim Keurntjes, Danny Post en Jelle Wagenaar niet aanwezig. Van de resterende groep van 20 zullen er nog twee moeten afvallen omdat de wedstrijdselectie nu eenmaal uit maximaal 18 spelers mag bestaan, maar wie de twee pineuten zullen zijn weten we pas morgenmiddag tijdens de warming-up.... Een voorzichtige gok: Jorrit Kunst en Koen van de Laak. Als Koen toch voldoende hersteld is van z'n liesblessure en inzetbaar is, dan zal er van het tweetal Darryl Lachman/Jeroen Veldmate eentje vanaf de tribune moeten toekijken.

 

De training was kort maar krachtig. Allereerst werd een partij van 11 tegen 9 gespeeld. De basis, die ook de startopstelling tegen Heerenveen zal zijn, speelde als volgt:

 

Matavz

Tadic - Pedersen - Enevoldsen

Sparv - Hiariej

Stenman - Granqvist - Ivens - Kieftenbeld

Luciano

 

Dit team had niet al te veel moeite met hun gedecimeerde opponent, die speelde met de volgende heren:


Van Loo; Kunst, Lachman, Veldmate; Holla, Metaj; Van de Laak, Andersson, García

 

Overigens was ook Leandro Bacuna present, hij trainde apart met wat medische kopstukken en herstelt erg goed en snel van z'n blessure.

 

Het bleek met 11 tegen 9 een ongelijke strijd. Niet dat de doelpunten ons om de oren vlogen, alleen Matavz was trefzeker, maar het was veelal éénrichtingsverkeer richting Brian van Loo. In de rust van de partij mocht Jonas Ivens de niet-basis versterken, en tevens werd het speelveld iets verkleind. De partij 10 tegen 10 ging een stuk meer gelijk op, en Thomas Enevoldsen wist te scoren, zij het dat het doelpunt uit een mislukte voorzet van de Deen tot stand kwam die Brian van Loo in zijn eigen doel frommelde. De tegenstander van de basis had zeker ook kunnen scoren als Petter Andersson en Danny Holla het vizier scherper hadden afgesteld, beiden stonden volledig vrij voor Luciano (beide malen kwam de assist van García), maar Petter joeg de bal loeihard over het doel, en Danny schoot juist te zacht in waardoor Luciano zijn inzet kon keren.

 

In de partij viel op hoe fysiek sterk Danny Holla alweer is. Hij ging een keer hard een duel aan met Dusan Tadic, daar waar Jorrit Kunst de verdedigende klus ook had kunnen klaren - duidelijk is dat Holla alweer de brok graniet is zoals we hem van vroeger kennen en geen enkele angst meer heeft voor fysieke duels, goed om te zien. Aan middenvelders hebben we momenteel bepaald geen gebrek, wie heeft het nog over Femi?

 

De basis, met Hiariej die geen twijfelgeval is, speelde erg compact, en verdedigde ver van het eigen doel. De tegenpartij probeerde dit ook, kortom - wij verwachten morgen een hete strijd op het middenveld. Het zal een slijtageslag worden. Ach, met een wat mij betreft invallende Holla en Andersson kon het wel eens een legendarische middag gaan worden met diverse kippenvel-momenten.

 

In de afsluitende serie corners was het genieten geblazen toen Andreas Granqvist de persoon die hem moest dekken wegduwde, waarna deze speler hands maakten, wat Granqvist, zeer vrolijk vandaag (de beroerde partij van Zweden tegen Oranje lijkt goed verwerkt), lachend deed schreeuwen om een strafschop. Zijn medespeler was niemand minder dan Petter Andersson, die natuurlijk geen boodschap had aan de roep om een penalty van z'n landgenoot. De hele selectie kon hartelijk om het voorval lachen, en de aanwezige supporters met hen.

 

Overigens wenste ik Petter Andersson na afloop van de training "veel succes morgen!", hij keek me aan, lachte en bedankte me, ik kan me echt niet voorstellen dat het er morgen met zijn rentree niet van zal komen. Maar goed - e.e.a. zal ook van de wedstrijd afhangen. Luciano of een verdediger kan ook onverwacht uitvallen, en dan ziet het vooraf overdachte wisselpatroon er toch weer heel anders uit.

 

Wij sluiten af voor vandaag, alles wat in de aanloop naar de noordelijke kraker gezegd moet worden is gezegd dunkt me.

 

Geniet ervan morgen! Bij mij kriebelt het behoorlijk, bij jullie ook?

 

Foto's van de training van zaterdagochtend

 

hectiek in het strafschopgebied bij de corners

 

na afloop van de training sprak Pieter Huistra lang met Gonzalo García

 

Petter Andersson, na de training nog bezig met Jeroen-Veldmate - morgen EINDELIJK zijn rentree?

 

Forza Grunn!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.