Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

128 gasten online

FC Groningen boekt moeizame maar nuttige zege op stug VVV-Venlo

Slechts een overwinning telde vanmiddag tegen het in de onderste regionen verkerende VVV-Venlo en de drie punten kwamen er ook. In een wedstrijd waarbij we bepaald niet op het puntje van onze stoel zaten trok FC Groningen met 2-1 aan het langste eind en deed op de ranglijst zeer goede zaken: de Trots van het Noorden staat met nog vier andere ploegen op een gedeelde vierde plaats. Gesmeerd liep het vanmiddag allemaal niet. De FC kwam in de eerste helft al na een kwartier spelen zelfs op achterstand toen Yanic Wildschut teveel ruimte kreeg en zomaar mocht uithalen (bal leek zeker niet onhoudbaar voor Brian van Loo), maar FC Groningen kwam in de 30e minuut langszij. Dusan Tadic werd in het strafschopgebied tegen de grond gewerkt door Andrea Mei. Braamhaar stuurde Mei met rood van het veld en gaf de thuisploeg een strafschop. Leandro Bacuna schoot beheerst binnen. In de tweede helft maakte David Texeira al snel de 2-1, na uitstekend voorbereidend werk van Dusan Tadic.

 

Texeira vierde zijn eerste doelpunt in de Euroborg uitbundig met zijn landgenoot Matías Jones, die op de bank zat. FC Groningen verzuimde door te drukken tegen het zeer verdedigend spelende VVV. Petter Andersson, Leandro Bacuna en Dusan Tadic wisten goede kansen niet te benutten. Het publiek begon te morren en door een wonder bleef de stand van 2-1 tot het einde op de borden staan. VVV kreeg nl. nog een enorme kans op de gelijkmaker, toen achtereenvolgens Jonas Ivens, Tom Hiariej en Brian van Loo in de fout gingen, maar de Limburgers slaagden er niet in de bal in het lege doel te schieten. Het bleef onnodig spannend, maar uiteindelijk bleven de punten in Stad achter. Pieter Huistra durfde het kennelijk niet aan een extra aanvallende speler in de ploeg te brengen, want Nicklas Pedersen, Henk Bos en Matías Jones bleven op de bank, zodat David Texeira de enige spits bleef. Ook ontbeerde de FC vanmiddag creativiteit, die nodig was om door de verdedigende stellingen heen te breken. Pluspunt is echter dat dit soort wedstrijden in het verleden geregeld tot puntverlies leidden, maar inmiddels praktisch altijd in winst worden omgezet. Zaterdag wacht PSV, een aardige uitdaging! In Eindhoven won FC Groningen nog nooit...

 

Commentaar Hans Nijland na afloop van de wedstrijd op Twitter:

"Moeizame overwinning, wel drie punten maar ons publiek verdient beter voetbal dan vanmiddag."


Bovenaan het wedstrijdverslag staat inmiddels een fotoreportage van Eric, en onderaan eentje van Patrick!

 

Nog meer beeldmateriaal:

Samenvatting FC groningen - VVV-Venlo (Eredivisie Live) (pas later te zien)

Interview met Petter Andersson na afloop van de wedstrijd (Eredivisie Live)

Interview met Pieter Huistra na afloop van de wedstrijd (Eredivisie Live)

Interview met Pieter Huistra vóór de wedstrijd (Eredivisie Live)

 

Fotoreportage van FC Groningen - VVV-Venlo van Eric:

 

tn_DSC_0009 (Small)
tn_DSC_0012 (Small)
tn_DSC_0014 (Small)
tn_DSC_0019 (Small)
tn_DSC_0026 (Small)
tn_DSC_0029 (Small)
tn_DSC_0037 (Small)
tn_DSC_0038 (Small)
tn_DSC_0040 (Small)
tn_DSC_0064 (Small)
tn_DSC_0074 (Small)
tn_DSC_0075 (Small)
tn_DSC_0082 (Small)
tn_DSC_0084 (Small)
tn_DSC_0085 (Small)
tn_DSC_0090 (Small)
tn_DSC_0107 (Small)
tn_DSC_0126 (Small)
tn_DSC_0135 (Small)
tn_DSC_0136 (Small)
tn_DSC_0158 (Small)
tn_DSC_0176 (Small)
tn_DSC_0178 (Small)
tn_DSC_0179 (Small)
tn_DSC_0181 (Small)
tn_DSC_0193 (Small)
tn_DSC_0209 (Small)
tn_DSC_0212 (Small)
tn_DSC_0213 (Small)
tn_DSC_0215 (Small)
tn_DSC_0218 (Small)
tn_DSC_0244 (Small)
tn_DSC_0245 (Small)
tn_DSC_0271 (Small)
tn_DSC_0277 (Small)
tn_DSC_0293 (Small)
tn_DSC_0319 (Small)
tn_DSC_0322 (Small)
tn_DSC_0323 (Small)
tn_DSC_0326 (Small)
tn_DSC_0329 (Small)
tn_DSC_0338 (Small)
tn_DSC_0378 (Small)
tn_DSC_0412 (Small)
tn_DSC_0470 (Small)
tn_DSC_0549 (Small)
tn_DSC_0586 (Small)
tn_DSC_0612 (Small)
tn_DSC_0627 (Small)
tn_DSC_0629 (Small)
tn_DSC_0631 (Small)
tn_DSC_0634 (Small)
tn_DSC_0637 (Small)
tn_DSC_0638 (Small)
tn_DSC_0641 (Small)
tn_DSC_0642 (Small)
tn_DSC_0644 (Small)
tn_DSC_0649 (Small)
01/58 
start stop bwd fwd

 

Eerste helft

Bij de warming-up zagen we twee spelers van de B-kern, te weten Henk Bos en Tim Keurntjes. Uit de A-selectie waren Johan Kappelhof en Nicklas Pedersen fit genoeg bevonden om op de wisselbank plaats te nemen, waarop ook nog Luciano, Danny Holla en Matías Jones te vinden waren.

 

FC Groningen begon goed aan de wedstrijd. Al na twee minuten kreeg de FC een enorme kans uit een vrije schop van de vandaag jarige Dusan Tadic. De Serviër draaide de bal mooi voor, maar er volgde slechts een schampschot dat ten koste van een hoekschop door een speler van VVV kon worden weggewerkt.

 

Na een pittig duel bleef Petter Andersson met een pijnlijke ledemaat achter, maar na enig hink- en strompelwerk kon de Zweed, die vandaag op een prima eerste helft een wat mindere tweede helft liet volgen, de wedstrijd gelukkig vervolgen.

 

Even later moest Tom Hiariej verzorgd worden. Terwijl Henk Hagenauw zich met de verdediger bezighield stuurde Pieter Huistra voor de zekerheid Johan Kappelhof de dug-out uit. Ook Hiariej kon de wedstrijd echter vervolgen. Gezegd moet worden dat Tom vandaag niet best speelde. Er ging geen aanvallende dreiging van hem uit en hij leed een aantal malen balverlies. Als de FC al tot gevaarlijke aanvalsopzetten kwam, dan verliepen deze praktisch allemaal over de linker kant. Wij hopen dat Johan Kappelhof komende week verder herstelt en dat hem tegen PSV een basisplaats wordt gegund.

 

Na zes minuten veroverde Dusan Tadic de bal op een speler van VVV. Dusan gaf af op Petter Andersson, die vervolgens een enorme kans had. Hij schoot de bal echter over het doel van Wilko de Vogt.

 

Al snel was duidelijk met welke intenties VVV in het algemeen en keeper De Vogt in het bijzonder naar het Groningse was afgereisd. De Vogt rekte tijd waar hij kon, en deed dit later zelfs nog toen zijn ploeg op achterstand stond. Dit was echter geen verkeerde tactiek, want als het alles massaal naar voren had gestuurd, dan zou VVV zijn weggespeeld. Nu bleven de Limburgers tot en met de 94e minuut kans houden op een resultaat, dat er nog bijna kwam ook.

 

Na nog wat kansjes (Virgil van Dijk schoot een vrije schop in de vijandelijke muur, en we kregen nog een corner na een combinatie tussen Petter Andersson en Leandro Bacuna) dachten we na 13 minuten een strafschop verdiend te hebben. Na een combinatie tussen Lorenzo Burnet en Dusan Tadic schoot de jarige Jacob de bal tegen de arm van een verdediger van VVV. Wij vinden dit strafschoprijp, maar scheidsrechter Braamhaar dacht daar anders over: doorspelen.

 

Korte tijd later was het wél raak, maar tot onze ontsteltenis aan de verkeerde kant. Yanic Wildschut kreeg de bal, liep weg bij Tom Hiariej en kon ongehinderd op het doel van Brian van Loo afstomen. Op het schot van de Limburger had Van Loo geen verweer: 0-1 na 17 minuten. De bal leek overigens niet geheel onhoudbaar.

 

Dit was het scenario dat we juist níet wilden. We speelden VVV hiermee danig in de kaart. De voorsprong voor VVV was volkomen tegen de verhouding in, maar dat telt natuurlijk niet.

 

Virgil van Dijk en de vanmiddag extreem irritant spelende Uchebo knalden met de hoofden tegen elkaar. Beiden konden doorspelen, al had Virgil er het meeste last van. Uchebo zoog en treiterde waar hij kon. Balletje wegtrappen hier, elleboogje daar, maar een gele kaart kreeg het stuk tuig niet voorgehouden, zodat hij zijn verderfelijke spel totdat hij in de 84e minuut werd gewisseld kon voortzetten. De Nigeriaan is van het soort Lurling en Hofs, echt een misbaksel eerste klas. Voetballen kan hij overigens wel. Hij vocht prachtige duels uit met Virgil van Dijk, die Virgil vaak won. Beiden behoren tot de langste spelers van de eredivisie en Virgil ging goed mee in de strijd, zonder zich te laten intimideren.

 

Bij FC Groningen ging teveel mis. David Texeira werkte weer aandoenlijk hard, maar leed nog wel eens balverlies, en hij kan maar moeilijk een mannetje passeren.

 

Doordat de FC niet lekker in z’n spel kwam, kon VVV iets te vaak opstomen naar voren. Ook Burnet en Tadic hebben elkaar wel eens beter gevonden dan in deze fase. Het ontbeerde de thuisploeg aan snelheid. En snelheid was toch echt nodig om door de linies van Venlo te breken.

 

Na een klein half uur schoot Petter Andersson naast. Even later sloeg de vlam in de pan. Dusan Tadic ging in het strafschopgebied bij een voorzet vanaf de rechter kant neer. Aangezien hij een doorgebroken speler was kreeg de dader, Andrea Mei, de rode kaart voorgehouden. De bal ging op de stip. Leandro Bacuna ontfermde zich over het leder. Gisteren op de training miste hij nog een strafschop, en een tweede schoot hij lucky via Luciano in het doel, maar vanmiddag schoot hij onberispelijk in. Het stond 1-1 na 30 minuten en onze gezichten kwamen weer wat vrolijker te staan.

 

Even later kregen we een corner. Ivens schoot over, maar hij had de bal beter aan Petter Andersson, die vlakbij hem stond, kunnen laten.

 

Het was duidelijk dat VVV bij deze gelijke stand en met een man minder wel eens meer tijd zou kunnen gaan rekken. Zeker de goalie van VVV deed dit ook, tot ergernis van het thuispubliek.

 

Burnet vocht ook nog wel eens een duel uit met Uchebo en het was hilarisch om te zien hoe Uchebo minstens 1,5 kop boven Lorenzo uitstak.

 

De aandacht van het publiek verlegde zich meer en meer naar een kolonie duiven die meester van het veld hadden gemaakt, dit geeft te denken hoe de wedstrijd boeide.

 

VVV wisselde nog vóór de rust defensief. Cullen ging naar de kant, en Timisela kwam binnen de lijnen. Het was te hopen dat FC Groningen snel op voorsprong zou komen, dan zou VVV toch iets meer uit de schulp moeten kruipen. Tot de rust lukte het echter niet om op voorsprong te komen. Het tempo van de ploeg van Huistra was domweg te laag, en dan is het lastig om VVV te kloppen. Wel zagen nog een mooi één-tweetje via Burnet-Andersson, maar Lorenzo kopte net naast.

 

Daar waar Uchebo al minstens drie maal een gele kaart had moeten hebben, daar ging Maikel Kieftenbeld wél op de bon, voor iets onbenulligs nog wel.

 

VVV kwam nog tot een schaarse tegenstoot. Wildschut gaf af op Linssen die hard uithaalde. De bal ging maar net naast.

 

Ook Andersson schoot nog een keer naast, en later kopte de Zweed ook nog een keer over. Het zat hem niet mee, maar hij gaf weer alles vandaag.

 

In de blessuretijd van de eerste helft ging Lorenzo Burnet neer in het strafschopgebied, en ook hierin zagen we een penalty. Zo niet Braamhaar... In de tegenstoot kreeg VVV nog een beste kans via Uchebo en Wildschut, maar Van Loo redde. Met een 1-1 stand gingen we vervolgens rusten. Het was lastig voetballen tegen het stugge VVV. Het tempo zou in de tweede helft echt omhoog moeten! 

 

Tweede helft

Vlak vóór het begin van het tweede bedrijf pepte aanvoerder Andersson zijn spelers nog even goed op. Veel effect had dit echter niet meteen. Tim Sparv vertraagde het spel te veel. Even later moest de Fin door Hagenauw worden verzorgd na een elleboogstoot van - wie anders - Uchebo Michael Okechukwu, zoals de smeerlap officieel heet.

 

Hiariej liet opbouwend nog altijd veel minder zien dan Burnet aan de andere kant. De FC bleef ook volharden in het 4-5-1 systeem dat tegenover het 4-3-2 concept van VVV werd gezet.

 

FC Groningen kwam wel snel op voorsprong! Dusan Tadic stoomde op, gaf af op David Texeira die zich niet bedacht en de 2-1 in het doel schoot. De gewenste vroege voorsprong in de tweede helft! David snelde naar de kant om zijn euforie in innige omhelzing met zijn maatje Matías Jones te vieren, en de overige spelers bedankten Dusan Tadic voor het puike voorbereidende werk. 2-1 na 51 minuten!

 

We hoopten dat de ban nu was gebroken en dat FC Groningen nu echt zou doordrukken. Er waren nog twee doelpunten nodig om Heerenveen op doelsaldo achter ons te laten, dus alle redenen om voortvarend de aanval te gaan zoeken.

 

Het was echter VVV dat wat van zich liet horen. Uchebo schoot over uit een corner, het resultaat van een sliding van Virgil van Dijk waarmee hij een aanval van de Limburgers onderbrak.

 

Voor ons onbegrijpelijk werd Maikel Kieftenbeld in de 58e minuut naar de kant gehaald ten koste van Danny Holla. Had Maikel een blessure? Was Huistra bang voor een tweede gele kaart? We weten het niet. Kieftenbeld was wel één van de beste Groningers en verdiende het in onze ogen niet gewisseld te worden.

 

Bij 3-1 was de wedstrijd natuurlijk gespeeld, maar zolang het verschil maar één doelpunt was bleef de pot onnodig spannend.

 

Na ruim een uur spelen gaf Petter Andersson een hele mooie steekpass op Leandro Bacuna. In plaats van zelf op doel te schieten gaf Leandro breed op Tadic, maar hij deed dit te onnauwkeurig - balverlies. Leandro gaat o.i. iets te vaak voor eigen succes, maar hier had hij beter níet af kunnen geven.

 

FC Groningen bleef moeite houden met de hechte verdediging van VVV, dat nog steeds weigerde de aanval te zoeken. Het bleef hopen op een counter waaruit de 2-2 zou vallen. Waarschijnlijk was de ploeg van trainer Glen de Boeck bang om zoekgespeeld te worden als het met minder mensen achter de bal zou houden.

 

Omdat het tempo niet omhoog ging daalde het niveau van de wedstrijd meer en meer. Virgil van Dijk probeerde het nog van afstand, en De Vogt had moeite met het stuiterende schot. Kort daarvoor Ahmed Musa bij VVV in de ploeg gekomen voor Bryan Linssen.

 

In de 69e minuut had de 3-1 MOETEN vallen. Uit een formidabele aanval over diverse schijven was het uiteindelijk Dusan Tadic die via de paal naast het doel van VVV schoot. Als de bal had gezeten zou het publiek uit z’n dak zijn gegaan, maar nu overheerste de teleurstelling over de gemiste kans.

 

Een paar minuten later verloor Virgil van Dijk een duel van Uchebo, die een goede schietkans kreeg. Gelukkig vloog het schot naast.

 

FC Groningen bleef de bal vaak risicoloos achterin rondtikken, en had te weinig creativiteit om de ban verder te breken. Het zou een optie zijn geweest om bv. Bacuna meer naar voren te sturen en Jones in de ploeg te brengen, maar dit gebeurde niet. Het feit dat spelers als Suk en Enevoldsen, die echt het verschil kunnen maken en met wie je, meer dan met Pedersen en Jones, druk kunt zetten, geblesseerd zijn brak de FC nu op.

 

Van Dijk (weer van afstand), Andersson en Tadic kregen nog wat kansen, maar onze conclusie over het hele gebeuren in de tweede helft was dat het nait best was.

 

Na een minuut of 80 nam Tadic een vrije schop. De bal belandde uiteindelijk bij Sparv, die uithaalde, maar tot zijn ergernis zag dat het resultaat een ingooi voor VVV was. Tja...

 

Uchebo werd in de 84e minuut gewisseld voor Nwofor, en eindelijk begon VVV wat meer de aanval te zoeken.

 

Het meest krankzinnige moment van de wedstrijd noteerden we vlak vóór tijd. Ivens miste voorin de bal, die naar voren werd geschoten. Daarin stond alleen nog Tom Hiariej. Ook hij miste het leder, dan wel kopte terug op een speler van VVV. Dit was het sein voor Brian van Loo om uit te komen, iets wat hij zelden tot nooit doet. Ook nu had hij het beter niet kunnen doen, want ook hij kon de bal niet wegwerken. Dat Musa er vervolgens niet in slaagde de bal in het doel te tikken mag een mirakel worden genoemd. Het resultaat was wel een hels fluitconcert dat vanaf de tribunes op het veld neerdaalde.

 

VVV had bloed geroken en stuurde wat meer mensen naar voren. We zagen nog een schot van de tegenstander, waarna Leandro Bacuna in de tegenaanval met een heel mooi schot bijna de 3-1 maakte. De bal ging net naast, maar had een beter lot verdiend.

 

Vervolgens schoot Bacuna nog een keer naast en kreeg Van Dijk ten onrechte een vrije schop tegen. Van Loo lag opeens op de grond. Had Marcel Meeuwis daar iets uitgehaald? Het zou maar zo kunnen.

 

Bij Danny Holla sloegen innerlijk de stoppen door toen ook hij ten onrechte een vrije schop tegen kreeg. Hij liep met de bal weg, die Meeuwis vervolgens op de voor hem kenmerkende manier wilde opeisen. Gevolg: geel voor beiden.

 

We moesten ons door vier spannende minuten blessuretijd heen zien te slaan, en deden dit zonder kleerscheuren. Het bleef bij 2-1.

 

Al met al was de overwinning dik en dik verdiend. Er moet wel worden nagedacht hoe het kan dat we zoveel moeite hebben met een gedecimeerde tegenstander die bepaald niet overloopt van kwaliteit. Ook vinden we dat er te weinig gevarieerd wordt met het spelsysteem. Had er vandaag niet een mannetje voorin bijgezet kunnen worden, bv. ten koste van een verdediger? Stel dat je Hiariej dan wisselt voor Bos of Jones. Had dat niet meer offensieve dreiging en gevaar opgeleverd?

 

Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat waren drie punten vandaag. Met een beetje geluk zijn Suk en Kappelhof helemaal hersteld komende week en dan kunnen we met een iets geruster gevoel de strijd met PSV aangaan!
 

Statistieken van www.fcgroningen.nl:


Opstelling FC Groningen
Van Loo; Hiariej, Van Dijk, Ivens, Burnet; Kieftenbeld (58’ Holla), Sparv; Bacuna, Andersson, Tadic; Texeira.
Rest bank: Luciano, Jones, Pedersen, Kappelhof, Keurntjes, Bos.


Opstelling VVV-Venlo
De Vogt, Yoshida, Mei (29’ rood), Fleuren, Meeuwis, Cullen (38' Timisela), Linssen (68’ Musa), Uchebo (85’ Nwofor), De Regt, Molhoek, Wildschut.
Rest bank: Udegbe, Kruysen, Verbeek, Emenike.


Toeschouwers: 21.622 (uitverkocht)
Scores: 11’ Wildschut 0-1, 30’ Bacuna (strafschop) 1-1; 51’ Texeira (Tadic) 2-1.


Scheidsrechter: Braamhaar
Officials: Brink, Lobbert en Heida
Rode kaart: 29’ Mei (overtreding op Tadic)
Gele kaarten: 39’ Kieftenbeld, 91’ Holla en Meeuwis

 

Fotoreportage van FC Groningen - VVV-Venlo van Patrick:

 

Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 001 (1024x663) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 002 (1024x649) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 008 (1024x665) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 016 (1024x679) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 019 (1024x669) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 020 (1024x668) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 024 (1024x666) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 026 (1024x681) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 027 (1024x676) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 028 (1024x669) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 031 (1024x680) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 035 (1024x656) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 037 (1024x649) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 040 (1024x671) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 041 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 042 (1024x655) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 046 (1024x663) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 047 (1024x682) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 048 (1024x627) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 050 (1024x656) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 051 (1024x651) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 052 (1024x668) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 054 (1024x666) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 056 (1024x681) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 058 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 061 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 065 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 066 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 073 (1024x679) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 074 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 075 (1024x671) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 076 (1024x681) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 079 (1024x671) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 083 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 084 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 086 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 087 (1024x667) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 088 (1024x680) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 089 (1024x665) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 090 (1024x682) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 094 (1024x681) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 095 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 096 (1024x675) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 100 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 102 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 103 (1024x656) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 105 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 106 (1024x656) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 107 (1024x673) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 115 (1024x666) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 118 (1024x683) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 119 (1024x657) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 121 (1024x670) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 124 (1024x661) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 125 (1024x680) (Small)
Fc Groningen - VVV Venlo 20-11-2011 127 (1024x661) (Small)
01/56 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.