Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

261 gasten online

 
FC Groningen heeft het historische seizoen 2014-2015 vanmiddag waardig afgesloten met een 20-0 overwinning op FVV Foxhol. De Trots van het Noorden speelde met twee verschillende elftallen. Op Sportpark ' Julianastraat'  in Hoogezand zagen de 1.200 toeschouwers die op deze laatste wedstrijd van het seizoen waren afgekomen maar liefst vier doelpunten van Mimoun Mahi. In de tweede helft lukte het Michael de Leeuw om eveneens vier keer het net te vinden. Hilal Ben Moussa, wiens aflopende contract bij FC Groningen niet wordt verlengd, heeft vanmiddag ook zijn visitekaartje afgegeven, hij scoorde aan het begin van de tweede helft een zuivere hattrick.

 

Aan het artikel hebben we twee fotoreportages toegevoegd!

Ook Sergio Padt mocht nog zijn eerste doelpunt voor FC Groningen scoren. In de eerste helft kreeg FC Groningen een penalty toegekend, en het was de Groningse keeper die het buitenkansje wist te benutten.

Opstelling FC Groningen eerste helft:
Padt, Bijl, Sankoh, Lindgren, Burnet, Hiariej, Bacuna, Rusnák, Hrustic, Hoesen, Mahi

Opstelling FC Groningen tweede helft:
Van der Lei, Kappelhof, Botteghin, Van der Laan, Van Nieff, Ben Moussa, De Leeuw, Kieftenbeld, Antonia, Islamovic, Van der Velden

Doelpuntenmakers eerste helft:
Mahi (4x), Hiariej, Padt (penalty), Hoesen en Hrustic

Doelpuntenmakers tweede helft:
De Leeuw (4x), Ben Moussa, (3x, zuivere hattrick), Islamovic (2x), Van der Velden, Antonia en Kieftenbeld

Fotoreportage FVV - FC Groningen van Wouter Pauwels:

Fotoreportage FVV - FC Groningen van Albert Uilenberg:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.