Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

FC Groningen A1

FC Groningen A1 heeft afgelopen weekend een beschamend pak slaag opgelopen tegen ajax A2. Na een 0-4 ruststand prijkte er een ontluisterende 2-7 eindstand op de borden van Sportpark Corpus den Hoorn. De beide doelpunten van de equipe van Peter Hoekstra werden gescoord door Daniel Bouman.

FC Groningen A1 is zaterdagmiddag op Corpus tegen een onverdiende nederlaag aangelopen tegen Roda JC. De Limburgers kwamen door een fout van doelman Erwin Heidekamp op voorsprong, maar de equipe van trainer Peter Hoekstra kwam door een doelpunt van Twan Nieboer op gelijke hoogte (uit een schitterende voorzet van Yassine Zakir scoorde Nieboer met een snoekduik). Vanuit de omschakeling viel de 1-2 voor Roda, dat voor een punt kwam maar er drie meenam.

 
FC Groningen A1 slaagde er in de Eredivisie vóór de winterstop niet in om zich bij de eerste acht ploegen te klasseren, en komt derhalve bij de hervatting van de competitie uit in de Eerste Divisie Hoog. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding startte hierin vanmiddag uitstekend door het bezoekende FC Twente A1 verdiend met een 1-0 nederlaag weg te sturen. Het enige doelpunt werd middels een snoeiharde kopstoot gescoord door Marijn Ploem, de van Hollandia overgekomen verdediger die gisteren 18 jaar is geworden.

FC Groningen A1 leed afgelopen zaterdag een nipte thuisnederlaag tegen de A-junioren van Feyenoord, de nummer twee op de ranglijst. Mo el Hankouri was in de tiende minuut de matchwinner. Met nog één speelronde te gaan in het eerste gedeelte van de competitie zijn de kansen op de achtste plaats nog niet verkeken. 

FC Groningen A1 heeft de punten afgelopen weekeind op eigen veld gedeeld met FC Utrecht A1. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding van de Trots van het Noorden kwam door doelpunten van Daniel Bouman en Matthijs Hardijk twee maal op voorsprong, maar zag de hoger op de rangslijst geklasseerde Domstedelingen evenzovele malen langszij komen. De Groningers zijn na negen speelrondes op een keurige zesde plaats terug te vinden, op zes punten achterstand van koploper ajax A1.