Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

96 gasten online

FC Groningen A1 test middenvelder Reinier de Groene van S.V. Urk

UPDATE dinsdag 2 april 2013: Reinier de Groene komend seizoen naar FC Groningen A1

Stand van zaken dinsdag 19 maart 2013:

Op 7 maart jl. schreef De Noordoostpolder dat Reinier de Groene, een 17-jarige aanvallende middenvelder ('tien-positie')/spits van S.V. Urk A1 die in december 2012 zijn debuut maakte in het eerste elftal van S.V. Urk, zich daags erna voor een test bij FC Groningen zou vervoegen. Het bleef niet bij dat ene optreden. De Groene speelt vanavond als proefspeler mee bij FC Groningen A1 dat het in Gieten opneemt tegen VV Gieten.

 

Gieten is momenteel koploper in de Zondag 5e Klasse E met 36 punten uit 13 wedstrijden, en een indrukwekkend doelsaldo van 92 vóór en slechts 3 tegen. De ruststand was 3-0 in het voordeel van VV Gieten. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding van FC Groningen kwam na rust door doelpunten van Jafar Arias (2x) en Tigran Gazarjan terug tot 3-3, maar VV Gieten behaalde door een doelpunt in de laatste minuut alsnog de volle buit: 4-3.

 

Marlon Luchtenberg van VV De Weide deed opnieuw mee. Hij heeft al meerdere malen meegedaan in oefenwedstrijden van FC Groningen A1.

 

De test is goed verlopen: Reinier de Groene meldt op zaterdag 23 maart 2013 op Twitter dat hij op dinsdag 26 maart a.s. een intakegesprek heeft met Paul Raveneau, trainer van FC Groningen A1.

 

UPDATE dinsdag 2 april 2013: Reinier de Groene komend seizoen naar FC Groningen A1

Reinier de Groene heeft vandaag op Twitter gemeld dat hij komend seizoen voor FC Groningen A1 zal uitkomen. Komend seizoen zal hij tweedejaars A-junior zijn. Welkom bij het vlaggenschip van de jeugdopleiding van FC Groningen, Reinier!

Reinier de Groene werd geboren op 1 juni 1995 en is een eerstejaars A-junior. Hij is in beeld om de selectie van FC Groningen A1 komend seizoen te versterken.

 

S.V. Urk A1 staat in de middenmoot van de 2e divisie A voor A1-junioren. Almere City FC A1 gaat aan de leiding. Het eerste elftal van S.V. Urk speelt in de Zaterdag 1e klasse D en is daarin als vijfde geklasseerd, op tien punten van koploper AZSV 1.

 

GIETEN 4-3 FC GRONINGEN/CAMBUUR A1
1-0 (3.), 2-0 (28.), 3-0 (43.), 3-1 Tigran Gazarjan (60.pen.), 3-2 Jafar Arias (71.), 3-3 Jafar Arias (77.), 4-3 (90.)

 

Opsteling FC Groningen A1 (bron: www.fcgroningen.nl):

Joey Potveer, Glenn Bijl, Erwin Niezemuller, Marciano van Leyenhorst (30.Marlon Luchtenberg, testspeler vv De Weide), Tolgahan Cicek, Thijs Gerlofs (46.Desevio Payne), Jafar Arias, Liban Abdulahi (46.Aleksandar Jankovic), Reinier de Groene (testspeler sv Urk), Tigran Gazarjan, Firosan Ademi.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.