Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

96 gasten online

FC Groningen test Nedin Zukanovic en Jorran van Santen

FC Groningen A1 speelde vanmiddag in Zwolle een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle A1. Bij de Groningers, die dit seizoen worden getraind door Peter Hoekstra, stonden twee testspelers op het wedstrijdformulier. Het gaat om Nedin Zukanovic en Jorran van Santen. Laatstgenoemde speelt als middenvelder bij DVS '33 A1 uit Ermelo en werd op 7 oktober 1995 geboren. Hij is qua leeftijd een tweedejaars A-junior.

 

Nedin Zukanovic is een 1,85m lange aanvaller van het voetbalteam van de Greenwood High School uit het Amerikaanse Bowling Green, Kentucky. Hij werd in 1994 of in 1995 geboren, aldus Sevy Sucurovic van International Pro Management en is dus een tweedejaars A-junior of mogelijk zelfs al een beloftenspeler. Hij is geboren in Bosnië en onlangs opgeroepen voor een trainingskamp van Bosnië en Herzegovina Onder 19. Een vrij veelbelovend spelersprofiel van hem met bewegende beelden is hier te zien.

 

FC Groningen heeft inmiddels gemeld dat Nedin Zukanovic een testspeler voor Jong FC Groningen is (bron).

 

FC Groningen A1 versterkt zich met Jorran van Santen van DVS'33 uit Ermelo

Jorran van Santen heeft op zondag 16 juni 2013 op Twitter gemeld dat hij komend seizoen voor FC Groningen zal spelen! Voor hem is het een droom die uitkomt. Welkom bij de Trots van het Noorden, Jorran!

Ook deze beschrijving van Zukanovic, wiens leeftijd wij nog niet hebben weten te achterhalen, is positief:

 

"Greenwood High School student Nedin Zukanovic, a member of the GHS boys’ soccer team, has been honored as an All-Region player by the National Soccer Coaches Association of America. This honor is just one step below All-American. Zukanovic was also named to the All-State First Team this year."

 

FC Groningen speelde vanmiddag in de volgende opstelling, met dank aan fcjeugd (1, 2):

 

Basis: Geertsema, Bijl, Veendorp, Baas, Cicek, Jorran van Santen (testspeler), De Leeuw, Abdulahi, Veldman, Oldenburger, Spijodic

 

Bank: Schuur, Jasper, Stenekes, Faraj, Sietsma, Gerlofs, Nedin Zukanovic (testspeler)

 

FC Groningen A1 heeft het oefenduel met 1-0 gewonnen. Nedan Zukanovic scoorde het enige en dus winnende doelpunt in de 83e minuut op aangeven van Daro Faraj (bron). Nedan Zukanovic speelde de tweede helft; Jorran van Santen speelde de eerste helft.

 

Nedin Zukanovic

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.