Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

313 gasten online

Ajdin Hrustic, de van Schalke 04 overgekomen aanwinst die tot nu toe met FC Groningen A1 heeft meegespeeld en als aanvallende middenvelder indruk maakte, heeft maandag een enkelblessure opgelopen. Ajdin zou met ingang van deze week met de A-selectie en de beloften meetrainen, maar tijdens de eerste training ging het mis. In een duel met Mimoun Mahi liep hij een verrekking van zijn enkelbanden op; hij staat ca. vier tot zes weken aan de kant. Het kan echter niet anders of wij gaan nog veel van hem horen!

Erwin van de Looi: "Sommige jonge spelers doen maar wat"
Lees verder wat Erwin van de Looi vorige week over de mentaliteit van sommige jonge spelers vertelde.

Wij denken dat Ajdin Hrustic niet valt in de categorie jonge spelers, die volgens Erwin van de Looi ' 's ochtends op de club komen, geen idee hebben wat ze komen doen, hun schoenen aandoen en maar wat doen', zoals hij vorige week tijdens een forum ventileerde (vanaf 2'10''):

Wij vragen ons af hoe lang spelers 'ongestraft' 'zomaar wat mogen doen'... Schort er iets aan begeleiding en coaching - moet een trainersstaf hier niet scherp op zijn? Of wordt er te weinig op instelling en 'over mijn lijk mentaliteit' gescout? De woorden zijn o.i. in elk geval weinig vleiend voor de jeugdopleiding van FC Groningen en alles wat daarmee samenhangt.

Kijkend naar het in onze ogen forse aantal trainingsloze dagen (ruim vier dagen na de oefenwedstrijd tegen Erfurt, ruim vier dagen na de oefenwedstrijd tegen Be Quick 1887 etc.), terwijl er lopende het seizoen een nieuw tweespitsensysteem is ingevoerd en dus een intensivering van de trainingsarbeid meer voor de hand zou liggen: welk signaal gaat daarvan uit? Bovenstaande lijkt ons voer voor een indringende discussie.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.