Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

308 gasten online

 
De jeugdopleiding van FC Groningen staat nooit stil; dat zagen we vanmiddag al op Corpus waar de jongste F-junioren enthousiast hun talenten tentoonspreidden, en na afloop van de training met hun helden van het eerste elftal op de foto mochten. Het volgende bericht is eveneens een bewijs van de continue focus van FC Groningen op de jeugd. De FC heeft zich nl. versterkt met de 17-jarige Joey Salden, een linker aanvaller van Haarlemse Football Club EDO, zo meldt zijn club in dit bericht. Joey speelt in het A1-elftal van HFC EDO en zal komend seizoen ongetwijfeld instromen in FC Groningen A1.

HFC EDO schrijft dat Joey tijdens een oefenwedstrijd en twee trainingen een zeer goede indruk bij FC Groningen maakte, waarna FC Groningen heeft besloten om Joey vanaf volgend seizoen toe te voegen aan de jeugdopleiding. HFC EDO constateert trots dat Joey Salden al de achtste speler in drie seizoenen tijd is die de overstap maakt naar een BVO-organisatie, en sluit af met het feliciteren en succes wensen van Joey.

Joey Salden werd in 1997 in Amsterdam geboren, en speelde eerder in de jeugd van S.V. Rap uit Amsterdam, waarna hij werd gescout door FC Volendam. Hij ging vervolgens naar HFC EDO.

Zijn huidige team, HFC EDO A1, wordt getraind door Barry Tjeertes, die in 2010 als 19-jarige aanvaller nog in beeld was bij FC Groningen, zie ons ietwat stoffige artikel van 22 mei 2010.

Ook wij wensen Joey Salden heel veel succes bij FC Groningen!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.