Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

 
Stand van zaken maandag 8 juni 2015:
Volgens het IJslandse mbl.is traint de 17-jarige Sveinn Aron Gudjohnsen deze week mee met FC Groningen A1. De verdediger van HK Kópavogur is qua leeftijd nog een tweedejaars B-junior, en komend seizoen een eerstejaars A-pupil. Hij speelde in diverse jeugdteams van Barcelona, en is de zoon van aanvaller Eidur Gudjohnsen, oud-speler van o.a. Chelsea, Bolton Wanderers, Barcelona en PSV, en tevens veelvuldig IJslands international. Sveinn Aron Gudjohnsen werd op 12 mei 1998 geboren en speelde tot nu toe negen maal voor IJsland Onder 17. Hij scoorde in die wedstrijden één keer.

 

"Sveinn Aron Gudjohnsen in gesprek met FC Groningen over contract"


Op dinsdag 23 juni 2015 meldt Fótbolti.net dat Sveinn Aron Gudjohnsen (17) en FC Groningen met elkaar in gesprek zijn over een contract. Er wordt binnen enkele dagen duidelijkheid verwacht. Twee andere zoons van Eidur Gudjohnsen zijn eveneens met clubs in gesprek: Andri Lúkas (13) met Espanyol en Daníel Tristan (9) met Barcelona. Eidur (36) zelf is in gesprek met Bolton Wanderers voor een nieuw contract.

Op zaterdag 13 juni 2015 speelde de 17-jarige IJslander met FC Groningen A1 als spits mee in een oefenwedstrijd tegen Be Quick A1. Gudjohnsen speelde toen onopvallend, zie ons verslag over dat duel.


Sveinn Aron Gudjohnsen

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.