Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

314 gasten online

Jong FC Groningen

Onder het toezicht oog van o.a. Erwin van de Looi en John van den Brom hebben Jong FC Groningen en Jong AZ gisteravond de punten met elkaar gedeeld. De gasten kwamen na rust op voorsprong, maar de equipe van Alfons Arts knokte zich in blessuretijd alsnog naar een 1-1 gelijkspel. Gijs Jasper was de maker van de 1-1. FC Groningen ligt de gevolgen van de puntendeling op de clubsite toe:

Door het behaalde punt blijft Jong FC Groningen aan kop in de Beloftencompetitie. Ook in de stand om de instroom in de voetbalpiramide staat FC Groningen na zestiende speelronde nog steeds virtueel in de Jupiler League. Jong Vitesse heeft echter nog een wedstrijd minder gespeeld en heeft de minste verliespunten in de competitie.

Jong FC Groningen heeft vanavond op een steenkoud Corpus den Hoorn met 3-2 gewonnen van Jong Almere City FC. Door deze overwinning hebben de door Alfons Arts getrainde beloften de koppositie in de beloftencompetitie heroverd op Jong Sparta, dat met 5-2 de boot inging tegen Jong Vitesse. De doelpunten van Jong FC Groningen werden gescoord door Juninho Bacuna, Kasper Oldenburger en Pier Veldman.


Jong FC Groningen heeft gistermiddag op Corpus een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jong sc Heerenveen. Na afloop van het duel stond er een 4-4 eindstand op de borden. De doelpunten van de equipe van de fanatiek coachende Alfons Arts werden gescoord door Gijs Jasper (2x), Ajdin Hrustic en Nick Bakker, die na zeer lang blessureleed zijn rentree in wedstrijdverband maakte. De nooit opgevende verdediger had in 2013 en in 2014 zware knieblessures opgelopen en stond hierdoor geruime tijd aan de kant.


Jong FC Groningen heeft vanavond op een fris Corpus den Hoorn op eclatante wijze afgerekend met de beloften van De Graafschap. Na een 2-1 voorsprong bij rust denderde de equipe van Alfons Arts na rust volledig over de bezoekers heen, met een 6-1 einduitslag als resultaat. De doelpunten werden gescoord door Henk Bos (2x), Gijs Jasper (2x), Oussama Idrissi en Kasper Oldenburger; Robbert de Vos was goed voor drie assists.

Glenn Bijl stond samen met doelman Stefan van der Lei en aanvaller Oussama Idrissi op het punt om de eerste selectie naar het trainingskamp in Zuid-Spanje te vergezellen, maar niet Bijl maar Keziah Veendorp is vandaag in het vliegtuig gestapt. Glenn Bijl, de 20-jarige captain van Jong FC Groningen, maakt het seizoen nl. op huurbasis af voor FC Dordrecht, zo maakte FC Groningen vandaag bekend.