Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

238 gasten online

Yoëll van Nieff tekent contract bij FC Groningen

Hans Nijland heeft zojuist op Twitter gemeld dat Yoëll van Nieff vanmiddag zijn handtekening zet onder een contract met FC Groningen, samen met Nick Bakker, Henk Bos en Stefan van der Lei. De Trots van het Noorden had al eerder gecommuniceerd dat Bakker, Bos en Van der Lei amateur-af waren, maar dat FC Groningen ook aan Van Nieff een contract had aangeboden was ons niet bekend.

 

Aanvulling: FC Groningen en Yoëll van Nieff zijn een tweejarig contract overeengekomen met een éénzijdig door FC Groningen te lichten optie voor nog een jaar. 

 

Links de vier spelers die een contract hebben getekend met Martin Koeman (zaakwaarnemer

van Stefan van der Lei) en Peter Jeltema (Hoofd Opleidingen van de FC); rechts Nick Bakker en

zijn zaakwaarnemer, mr. Chin van de CiC group, en Hans Nijland (foto's: fcjeugd en

Nick Bakker, die terecht trots en blij is zijn nieuwe contract en hoopt op een mooi seizoen!)

Van Nieff is hiermee ook een potentiële kandidaat om net als Luis Pedro aan SC Veendam uitgeleend te worden. Daarvoor is een contract nl. noodzakelijk.

 

Yoëll van Nieff, hierboven op maandag 28 mei jl. als trotse aanvoerder van FC Groningen A1 met de Eurovoetbal-bokaal poserend, werd geboren op 17 juni 1993 en is als 19-jarige doorgestroomd naar Jong FC Groningen. Feitelijk werd hij afgelopen seizoen nog vóór het einde van de competitie van FC Groningen A1 naar Jong FC Groningen gepromoveerd.

 

Gisteren speelde hij als linksback in het eerste elftal van FC Groningen dat in Emmen een oefenwedstrijd tegen DZOH speelde. Hij komt echter ook uitstekend op de positie linker centrale verdediger uit de voeten.

 

Wij feliciteren Yoëll met zijn contract!

 

 

Gerelateerd artikel:

 

08-02-2012 Yoëll van Nieff kandidaat voor doorstroming naar Jong FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.