Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

240 gasten online

Jong FC Groningen - Jong ADO Den Haag AFGELAST

Code rood of niet - voor Jong FC Groningen is het momenteel code groen. De beloften van trainer Paul Raveneau zijn sinds vorige week de trotse koploper in divisie A en zouden vanavond aantreden tegen Jong ADO Den Haag. De wedstrijd zou in Eelde op het kunstgrasveld van VV Actief worden gespeeld.

 

UPDATE: duel is AFGELAST

Hans Nijland heeft op Twitter gemeld dat de wedstrijd vanavond geen doorgang kan vinden: Jong ADO Den Haag zal vanwege de weersomstandigheden nl. niet aantreden.

 

"ADO Den Haag verzocht vorige week al om uitstel wedstrijd tegen Jong FC Groningen; niet-verschijnen van Jong ADO Den Haag wordt voorgelegd aan aanklager betaald voetbal"

Het heeft er alle schijn van dat ADO Den Haag ook los van de weersomstandigheden weinig trek had in een confrontatie met de nieuwe koploper. Wim Masker schrijft in de Groninger Gezinsbode: "De directie van de Zuid-Hollandse club besloot het team niet te laten afreizen in verband met de weersomstandigheden. ADO deed vorige week al een verzoek aan FC Groningen om de wedstrijd op een andere datum vast te stellen vanwege de bekerwedstrijd van het eerste elftal morgenavond in Maaastricht. FC Groningen, dat zelf woensdag in Euroborg voor de beker Topklasser Capelle ontvangt, had dat verzoek afgewezen. Het niet-opkomen van Jong ADO Den Haag zal worden voorgelegd aan de aanklager betaald voetbal. Bovendien zal de KNVB binnenkort een inhaaldatum vaststellen."

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

 

Bij Jong FC Groningen doen slechts drie spelers van de eerste selectie mee, te weten William Ekong, Emil Johansson en Timo Letschert. De eerste elftallen van beide clubs spelen midweekse bekerduels tegen resp. Capelle en MVV, en kunnen het zich niet permitteren een half elftal aan de beloften af te staan. De eerste selectie van de Trots van het Noorden kampt bovendien met een groot aantal geblesseerden.

 

De huidige stand: 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.