Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

Vanavond: ACV - Jong FC Groningen - rentree Nick van der Velden (Assen, 20:00 uur)

Voor Jong FC Groningen ligt de competitie deze week weer eens stil, en daarom wordt er door de equipe van Paul Raveneau geoefend. In Assen is ACV vanavond de tegenstander. Het duel, dat bij de huidige koploper in de Hoofdklasse C wordt gespeeld, begint om 20:00 uur, en wel op veld 6.

 

Als zijn rentree niet opnieuw wordt uitgesteld zal Nick van der Velden eindelijk weer eens in wedstrijdverband te bewonderen zijn.

 

Nick van der Velden maakt vanavond rentree; ook Hilal Ben Moussa, Stefano Magnasco en Género Zeefuik in actie

FC Groningen heeft op de clubsite bevestigd dat Nick van der Velden vanavond daadwerkelijk in actie zal komen. Van de eerste selectie van de FC zullen bovendien Hilal Ben Moussa, Stefano Magnasco en Género Zeefuik in actie komen. Opvallende afwezige: David Texeira. FC Groningen schrijft bovendien: "Van de Beloften speelt Hans Hateboer niet en is Noureddine Boutzamar geblesseerd. De selectie zal worden aangevuld met enkele spelers van FC Groningen A1."

De routinier speelde voor het laatst op 3 november jl. voor het eerste elftal van FC Groningen, en staat sindsdien met een liesblessure aan de kant. Toeval of niet - FC Groningen won vijf, ofwel 50%, van de tien competitieduels waarin Van der Velden meespeelde. In de overige 14 Eredivisiewedstrijden, waarin Nick van der Velden noodgedwongen aan de kant stond, wist de Trots van het Noorden slechts drie maal te winnen. Het geeft wat ons betreft het belang van hem voor het elftal duidelijk aan! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.