Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

128 gasten online

Jong FC Groningen verliest nipt van FC Twente

Jong FC Groningen speelde vanavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. Bij deze wedstrijd tussen de nummer 6 (FC Groningen) en de nummer 9 (FC Twente) van de beloften eredivisie ging het eigenlijk nergens meer om. Beide ploegen konden niet meer meedoen om het kampioenschap maar waren aan de andere kant ook al lang veilig. Groningen speelde met uitsluitend jeugdspelers. De opstelling: Nienhuis, Kunst, Lachman, Werkman, Wagenaar, Dijkstra, Post, Krohne, Kluin, Olijve en Menting. Onze beloften waren hun tegenstander volledig de baas, kregen kans op kans maar uiteindelijk gingen de Tukkers er met de zege vandoor.

 

Op RTV Noord vonden we het volgende wedstrijdverslag:

 

Jong FC Groningen was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg, maar vergat te scoren. Zeker zes grote kansen werden niet benut. De thuisploeg kreeg nauwelijks mogelijkheden, maar scoorde wel de winnende treffer in de 25e minuut. Een verre voorzet werd door Theo Vogelsang fraai binnengekopt. Tot de rust kregen de gasten een aantal halve kansen, maar dat werd in de tweede helft anders.

Zo kon Danny Post net na de pauze alleen op de doelman af, maar hij faalde. Verder schoot Mart Dijkstra een vrije trap tegen de onderkant van de lat. In de slotfase had Chevello de Rijp misschien wel de grootste kans, maar hij schoot van een meter of vijf voor het doel over. Jong FC Groningen speelde na rust bijna voortdurend op de helft van de tegenstander, maar het bleef bij 1-0.

Jong FC Groningen is gezakt naar de achtste plaats in de Beloften Eredivisie met 33 punten uit 23 wedstrijden.