Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

80 gasten online

 
FC Groningen zal op zoek moeten naar een nieuwe trainer voor Jong FC Groningen. De Trots van het Noorden heeft nl. op de clubsite bekendgemaakt dat Casper Goedkoop, de huidige beloftentrainer, aan het einde van dit seizoen vertrekt.

 

"Marcel van Buuren mogelijk opvolger van Casper Goedkoop als trainer van Jong FC Groningen"

Wim Masker zegt vandaag in de Groninger Gezinsbode dat het 'niet als een grote verrassing zou komen' wanneer FC Groningen in B1-trainer Marcel van Buuren (50, oud-prof van FC Groningen (23 duels)) een geschikte opvolger van Goedkoop ziet. In de jeugdopleiding van FC Groningen verdwijnen met ingang van komend seizoen twee van de zeven juniorenteams, te weten B2 en C2.

Goedkoop werkt sinds 1 september 2014 als trainer van Jong FC Groningen, als opvolger van Paul Raveneau. Goedkoop reageert als volgt op zijn naderende vertrek bij FC Groningen: "Ik vind het jammer dat dit de uitkomst van onze gesprekken is geworden, maar het komt niet als een verrassing voor mij. Wij hebben de laatste periode regelmatig met elkaar van gedachten gewisseld, met het oog op volgend seizoen. De club heeft een bepaalde visie en ik ben een bepaald type trainer. Als partijen het gevoel hebben dat dit niet meer matcht, moet je daarover als volwassen mensen met elkaar praten en realistisch zijn en afscheid nemen van elkaar als beeld en verwachtingen niet meer bij elkaar komen."

In hoeverre de visie van Goedkoop botst met die van FC Groningen wordt niet nader omschreven.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.