Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

305 gasten online

 
Het heeft er alle schijn van dat de ontwikkelingen van Desevio Payne, rechtsback van Jong FC Groningen, in de Verenigde Staten, het geboorteland van zijn vader Ashton, niet onopgemerkt zijn gebleven. Volgens Brian Sciaretta, journalist van American Soccer Now, heeft Desevio een oproep geaccepteerd voor USA Onder 20, dat van 23 tot 30 maart 2015 een trainingskamp in London zal beleggen (1, 2).


Bericht van American Soccer Now over het a.s. USA-avontuur van Desevio Payne

In die periode zal het team wedstrijden spelen tegen Tottenham Hotspur U21 en Engeland U20. Van 18 tot 26 april a.s. wordt er ook nog een trainingskamp georganiseerd in Oostenrijk, met wedstrijden tegen Qatar U20 en Griekenland U20.

De trainingskampen dienen als voorbereiding op het WK Onder 20, dat komende zomer in Nieuw-Zeeland gehouden zal worden. De Verenigde Staten zijn tijdens dat toernooi ingedeeld in een poule met gastland Nieuw-Zeeland, Oekraïne en Myanmar (Birma).

De 19-jarige Payne stond onlangs twee keer in de basis van het eerste elftal van FC Groningen. Tegen sc Heerenveen en ADO Den Haag speelde hij als linksback meer dan verdienstelijke wedstrijden.


Pouleschema WK Onder 20, dat komende zomer in Nieuw-Zeeland wordt gehouden

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.