Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

209 gasten online

 
Jong FC Groningen speelde vanmiddag in de OBI Arena in Rheine een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke Eintracht. De Groningers trokken door doelpunten van Gijs Jasper en Oussama Idrissi, die beiden twee maal trefzeker waren, met 4-0 aan het langste eind. Uitblinker aan de kant van de equipe van Alfons Arts was doelman Stefan van der Lei, die zijn ploeg diverse malen voor onheil behoedde. Albert Uilenberg was in Rheine aanwezig en vervaardigde onderstaand verslag, alsmede de foto's!
 

De beloften van FC Groningen speelden vanmiddag in de OBI Arena in Rheine tegen de plaatselijke FC Eintracht Rheine, uitkomend in de Oberliga Westfalen en te vergelijken met de Hoofdklasse in Nederland. Het eerste uur had Jong FC Groningen geen enkele moeite met de Duitsers. Al in de 2e minuut was het raak door een blunder van keeper Alexander Noack. Hij liet de bal los waar juist Gijs Jasper stond en beheerst scoorde.

Omdat Gijs Jasper het vizier op scherp had kon hij nog voor de pauze de 0-2 op het scorebord laten zetten. Direct na de thee was Oussama Idrissi tweemaal trefzeker. Daarna was het gedaan met de soevereiniteit van de Groninger beloften. Het laatste half uur brachten de Groningers zichzelf in de problemen door ongeconcentreerd en soms laconiek verdedigingswerk, waardoor Eintracht Rheine een aantal 100% kansen kreeg. Met name invaller Dominic Schmidt kreeg twee kansen achter elkaar in de korte hoek die door Stefan van der Lei op uitstekende wijze werden gepareerd. Ook de kansen van Timo Scherping en Kevin Grewe, alleen voor de keeper,  werden een prooi voor Stefan van der Lei, waardoor de stand 0-4 bleef. 

Opstelling Jong FC Groningen:
Stefan van der Lei; Glenn Bijl (71. Daro Faraj), Keziah Veendorp, Roland Baas, Jim de Leeuw; Henk Bos (75. Hristijan Denkovski), Robbert de Vos, Kasper Oldenburger; Gijs Jasper, Pier Veldman (63. Ajdin Hrustic), Oussama Idrissi. 

Scoreverloop: 0-1 Gijs Jasper (2.), 0-2 Gijs Jasper (31.), 0-3 Oussama Idrissi (49.), 0-4 Oussama Idrissi (51.) 

Scheidsrechter: Jan Lohmann uit Steinfurt 

Aantal toeschouwers: 220

Fotoreportage Eintracht Rheine - Jong FC Groningen van Albert Uilenberg:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.