Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

91 gasten online


Jong FC Groningen heeft gistermiddag op Corpus een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jong sc Heerenveen. Na afloop van het duel stond er een 4-4 eindstand op de borden. De doelpunten van de equipe van de fanatiek coachende Alfons Arts werden gescoord door Gijs Jasper (2x), Ajdin Hrustic en Nick Bakker, die na zeer lang blessureleed zijn rentree in wedstrijdverband maakte. De nooit opgevende verdediger had in 2013 en in 2014 zware knieblessures opgelopen en stond hierdoor geruime tijd aan de kant.

Nick was rustig aan de bal, gaf goede passes naare voren en deed het gezien zijn lange afwezigheid prima. Hij zou 90 minuten spelen, maar daar stak de scheidsrechter een stokje voor door hem een rode kaart te geven, een wel erg zware sanctie. Nick Bakker en een speler van Heerenveen hielden elkaar vast, maar de aanvaller kreeg het voordeel. De aansluitende penalty werd benut en zorgde voor de 4-4 eindstand.

Zondag a.s. spelen de beloften op Corpus een oefenwedstrijd tegen het Duitse BV Cloppenburg. Het duel begint om 14:00 uur. 

Fotoreportage Jong FC Groningen - Jong sc Heerenveen van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.