Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

208 gasten online

Jorrit Kunst krijgt contract en maakt de overstap naar het eerste elftal;

selectie Jong FC Groningen al rond

Rechtsback Jorrit Kunst (21), vorig seizoen actief in het beloftenelftal van FC Groningen, heeft een contract voor één jaar bij de Trots van het Noorden getekend. Hierin is een eenzijdige optie van de kant van de club voor een tweede contractjaar opgenomen. Hij is voor volgend seizoen toegevoegd aan de eerste selectie. Kunst, die al acht jaar deel uitmaakt van de verschillende jeugdelftallen van FC Groningen, krijgt daarmee de kans zich bij de club verder te ontwikkelen.

Ook maakte FC Groningen vandaag bekend dat beloftentrainer Dick Lukkien de selectie voor komend seizoen inmiddels rond heeft.

 

Nu bekend is geworden dat Jorrit Kunst na Darryl Lachman als tweede speler de stap naar het eerste elftal mag zetten, is de selectie van Jong FC Groningen voor volgend seizoen definitief vastgesteld. Trainer Dick Lukkien zal met een selectie van vijftien spelers gaan werken. Voor wedstrijden zal de selectie eventueel aangevuld worden met (reserve)spelers van het eerste elftal, die wedstrijdritme moeten houden of opdoen.

 

De selectie van Jong FC Groningen voor volgend seizoen ziet er als volgt uit:

Keepers: Steffen Bakker en Leonard Nienhuis
Verdedigers: Virgil van Dijk, Luis Pedro da Silva Fereira, Wouter Vente, Jelle Wagenaar, Koos Werkman en Yousouf Zinga
Middenvelders: Hilal Ben Moussa, Tiemen van Hezel, Tim Keurntjes en Danny Post
Aanvallers: Kelvin Bossman, Norair Mamedov en Danny Menting

 

Bij de start van het nieuwe seizoen, op maandag 28 juni, zullen acht spelers van deze spelers aansluiten bij de eerste selectie, om de voorbereiding samen met de andere spelers van eerste elftal af te werken. Dit zijn naast keeper Nienhuis ook Bossman, Da Silva Ferreira, Keurntjes, Menting, Post, Wagenaar en Werkman. Per week zal bekeken worden of deze spelers bij de eerste selectie blijven of weer aansluiten bij hun eigen team. De voorbereiding van Jong FC Groningen start op maandag 5 juli.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.