Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

422 gasten online

De jeugdopleiding van FC Groningen staat in brand. Lion Kalentjev (14) en Orkun Kökcü (13), resp. topscorer en middenvelder van FC Groningen C2, hebben inmiddels hun jawoord aan Feyenoord gegeven, nadat spelers en ouders meermalen met vertegenwoordigers van de Rotterdamse club gesproken hadden.

Henk Veldmate reageerde eerder deze week al gelaten tegenover de Groninger Gezinsbode. Volgens de technisch manager is FC Groningen zeer ongelukkig met de transfers, "maar beide spelers zijn vrij om te gaan."

Wim Masker schrijft vandaag in de Groninger Gezinsbode dat het Rotterdamse geronsel mogelijk een derde slachtoffer in de jeugdopleiding van FC Groningen zal eisen. Het lijkt namelijk niet waarschijnlijk dat Ozancan Kökcü, de oudere broer van Orkun, in Groningen zal achterblijven. Ozancan Kökcü (15) is een middenvelder van FC Groningen B2 die al een aantal wedstrijden voor FC Groningen B1 heeft gespeeld.

Ozancan Kökcü speelt sinds medio 2011 in de jeugdopleiding van FC Groningen, net als zijn jongere broer Orkun . Beiden kwamen over van Stormvogels uit IJmuiden. Masker schrijft dat Orkun Kökcü via een talentendag van FC Groningen op de radar van de scouts kwam. Hij woonde in Noord-Holland en verhuisde samen met zijn ouders, en zijn oudere broer, naar het Noorden.

Gerelateerd artikel:
07-04-2014 "Feyenoord trekt Lion Kalentjev (14), topscorer van FC Groningen C2, aan"

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.