Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

432 gasten online


De B-junioren van FC Groningen (geboortejaar 1999-2000) hebben vanmiddag op Corpus den Hoorn een nipte nederlaag geleden tegen hun leeftijdsgenoten uit Enschede. Na een 0-0 ruststand stond er uiteindelijk een 0-1 eindstand op de borden, mede doordat de equipe van hoofdtrainer Sander van Gessel diverse prima kansen miste. Na drie speelrondes staat FC Groningen in de Eerste Divisie Hoog op een vijfde plaats, maar het heeft nog wel een inhaalduel tegoed.

Kort wedstrijdverslag:

FC Groningen begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste kansen. Martijn van Maastrigt en Sam Crowther misten wel deze kansen. Gaandeweg de eerste helft werd FC Twente ook gevaarlijk via de counter en scoorde ook uit een buitenspelsituatie. Jhurrey Margaritha miste een grote kans ook omdat de keeper van Twente de bal prima redde. Soms speelde de FC wat slordig en onnauwkeurig.

Het spel was in de tweede helft niet veel anders, alleen scoorde FC Twente uit een supersnelle counter waarop doelman Mats Roorda (zoon van) geen antwoord had. Via o.a. Luka Prljic en Tom van de Looi (zoon van), die maandag ervaart of hij bij de definitieve selectie hoort van Oranje onder 17, kreeg de FC nog prima kopkansen, maar ook deze werden helaas gemist. Sam Crowther scoorde nog wel uit buitenspel en dus bleef het 0-1.

Na het goede begin van vorige week, 4-1 winst bij Brabant United, was dit een teleurstelling voor de mannen van Sander van Gessel. 

De huidige stand:

Statistieken clubsite FC Groningen:

FC GRONINGEN B1 0-1 FC TWENTE B1
0-1 (48.)

Opstelling FC Groningen B1:
Mats Roorda, Daniel Camara Bos, Tapmahoe Sopacua, Luka Prljic, Gabriel Fernando (58.Ludovit Reis), Tom van de Looi, Daniel van Kaam (58.Mees Gootjes), Ousmane Barry, Sam Crowther, Martijn van Maastrigt (58.Wilko van der Kooi), Jhurrey Margaritha.

Fotoreportage FC Groningen B1 - FC Twente B1 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.