Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

468 gasten online

Het door Sander van Gessel getrainde FC Groningen B1 is vanmiddag tegen een ongelukkige nederlaag aangelopen. Mede door een bedenkelijke rol van de 64-jarige scheidsrechter en zijn assistenten stond er na afloop van het duel een 2-3 eindstand op de borden. Namens de FC waren Jhurrey Margaritha en Sam Crowther trefzeker, maar het eerste doelpunt van PEC had niet goedgekeurd mogen worden terwijl een ander doelpunt van Crowther ten onrechtre wegens buitenspel werd geannuleerd.

De ruststand was 2-2; in de tweede helft waren de beste kansen voor PEC, dat toen op de counter speelde. Eén doelpunt voor de gasten was toen voldoende voor de volle buit. Over de hele wedstrijd bezien was de nederlaag van de Groningers echter onverdiend. Ze speelden weliswaar niet al te best en waren onnauwkeurig in de passing, maar desondanks hadden ze de overhand.

Statistieken clubsite FC Groningen:

FC GRONINGEN B1 2-3 PEC ZWOLLE B1
0-1 (17.), 1-1 Jhurrey Margaritha (29.), 1-2 (33.), 2-2 Sam Crowther (37.), 2-3 (58.)

Opstelling FC Groningen B1:
Mats Roorda, Ousmane Barry, Ken Raghoebar, Luka Prljic, Oege Sietse van Lingen, Tom van de Looi, Daniel van Kaam, Kolbeinn Finnsson (66.Mees Gootjes), Sam Crowther, Martijn van Maastrigt, Jhurrey Margaritha

De huidige stand:

Fotoreportage FC Groningen B1 - PEC Zwolle B1 van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.