Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

372 gasten online

Het was een teleurstellende tweede helft die de supporters van FC Groningen afgelopen zondag in de Euroborg tegen AZ kregen voorgeschoteld. Na een prima eerste helft zakte het elftal van trainer Erwin van de Looi zwaar door de ondergrens. Uiteindelijk prijkte er een 2-4 eindstand op het scorebord. Dat de score voor AZ niet nog hoger uitviel was met name aan Sergio Padt te danken, die een aantal uitstekende reddingen verrichtte. Hij werd hiervoor door de lezers van fcgonline met 35,5% van de stemmen tot man-of-the-match gekozen. Op de tweede plaats eindigde Tjaronn Chery met 16,7% van de stemmen. Simon Tibbling, tegen Go Ahead Eagles en Vitesse nog de man-of-the-match, moest deze keer genoegen nemen met een derde plek (11,8%).

Eric Botteghin scoorde in deze ronde geen punten maar blijft voorlopig nog wel koploper in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement. Dat ziet er na veertien verkiezingen als volgt uit:

1. Eric Botteghin (18 punten)
2. Sergio Padt
(16 punten)
3. Tjaronn Chery (13 punten)
4.
Simon Tibbling en Tom Hiariej (9 punten)
6. Mimoun Mahi (8 punten)
7. Michael de Leeuw (5 punten)
8
.
Rasmus Lindgren (3 punten)
9. Albert Rusnák, Hans Hateboer en Jarchinio Antonia (1 punt)

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.