Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

299 gasten online

Waar we normaliter steevast Eric Botteghin terugvinden in de top-3 van de man-of-the-match verziekiezing, staat de Braziliaan nu al drie verkiezingen op rij droog. Nadat Sergio Padt de fcgonline man-of-the-match tegen ADO Den Haag werd, met Tjaronn Chery op de tweede plaats, waren de rollen na de wedstrijd tegen FC Dordrecht juist omgekeerd. Na zijn emotionele doelpunt in de extra tijd kozen de lezers van fcgonline de middenvelder tot man-of-the-match. In de beide laatste verkiezingen eindigde de linksback op de derde plaats. Tegen ADO Desevio Payne, tegen FC Dordrecht Lorenzo Burnet.

Door de vijf punten die Sergio Padt in de laatste twee man-of-the-match verkiezingen scoorde, heeft hij inmiddels de koppositie in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement overgenomen van Eric Botteghin. Laatstgenoemde staat nu op een gedeelde tweede plaats met Tjaronn Chery. De tussenstand ziet er na zestien verkiezingen als volgt uit:

1. Sergio Padt (21 punten)
2. Tjaronn Chery en Eric Botteghin (18 punten)
4.
Simon Tibbling en Tom Hiariej (9 punten)
6. Mimoun Mahi (8 punten)
7. Michael de Leeuw (5 punten)
8
.
Rasmus Lindgren (3 punten)
9. Desevio Payne, Lorenzo Burnet, Albert Rusnák, Hans Hateboer en Jarchinio Antonia (1 punt)

De volledige uitslag is hier terug te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.