Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

301 gasten online

Het was al een tijdje duidelijk dat Simon Tibbling de laatste fcgonline speler van het jaar in de geschiedenis van de website zou worden. Hij is daarmee de opvolger van Tjaronn Chery geworden, onze speler van het jaar van seizoen 2014/2015. De tweede plaats is voor Rasmus Lindgren. De Zweed heeft zijn waarde meer dan bewezen en is bijna standaard in de top 3 gekozen nadat hij volledig was hersteld van zijn blessure. We durven wel te stellen dat het tussen de twee Scandinaviërs nog een spannende tweestrijd om de titel was geworden als Lindgren niet geblesseerd was geraakt. En wat zullen we de Zweed volgend seizoen missen in de verdediging! Keeper Sergio Padt is in het klassement als derde geëindigd. Of hij volgend seizoen nog het doel van de Trots van het Noorden zal verdedigen moeten we afwachten. Aan het einde van de transferperiode zal wat dat betreft de balans worden opgemaakt.

Volgend seizoen zal er geen nieuwe verkiezing van de fcgonline speler van het jaar meer zijn. Zoals al een tijdje geleden bekend is geworden stopt fcgonline.nl. We willen alle lezers die de afgelopen jaren deel hebben genomen aan onze man-of-the-match verkiezingen hartelijk danken!

De eindstand in het fcgonline speler-van-het-jaar klassement ziet er na 21 rondes als volgt uit:

1. Simon Tibbling (31 punten)
2. Rasmus Lindgren (22 punten)
3. Sergio Padt (14 punten)
4. Bryan Linssen en Danny Hoesen (9 punten)
6. Oussama Idrissi (7 punten)
7. Hedwiges Maduro en Kasper Larsen (6 punten)
9. Mimoun Mahi (5 punten)
10. Hans Hateboer (4 punten)
11. Albert Rusnák en Alexander Sørloth (3 punten)
13. Michael de Leeuw en Lorenzo Burnet (2 punten)
15. Jesper Drost, Juninho Bacuna en Abel Tezzy Tamata (1 punt)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.