Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

407 gasten online

 
De transfer window is nog maar twee weken achter de rug of de eerste geruchten sijpelen alweer binnen. Volgens de Britse Daily Mail zou Albert Rusnák in de belangstelling staan van West Ham United en Swansea City , de huidige nummers acht en negen van de Premier Lague, en tevens van het Italiaanse Palermo, dat op dit moment als achtste in de Serie A is geklasseerd. Deze clubs zijn niet de enigen die Rusnák op de radar zouden hebben: zij maken deel uit van een 'clutch of top-flight sides.' Hoe lang zullen we in Groningen nog van de jonge Slowaak kunnen genieten?

Albert Rusnák werd in januari overgenomen van Manchester City voor een bedrag van naar verluidt € 550.000 (Edit: Inmiddels weten we dat FC Groningen aanzienlijk minder voor de Slowaak hoefde te betalen.) In Groningen ligt hij nog vast tot medio 2018. Voor de Trots van het Noorden scoorde hij tot nu toe twee fantastische doelpunten, en was tevens goed voor één assist.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.