Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

256 gasten online

"Naast FC Twente andere kapers op de kust voor Dusan Tadic"

Donderdag 5 april 2012: RTV Noord: "Tadic medisch goedgekeurd door FC Twente"

Stand van zaken woensdag 4 april 2012:

De geruchten rond de volgende carrièrestap van Dusan Tadic beginnen een andere, schitterende wending te nemen. Fardau Wagenaar, FC Twente-watcher van De Twentsche Courant Tubantia, heeft op Twitter gemeld dat er volgens Zoran Pavlovic, de zaakwaarnemer van Dusan Tadic, naast FC Twente nog andere kapers op de kust zijn voor de Serviër. Morgen zal hierover meer te lezen zijn in TC Tubantia, aldus Wagenaar. 

 

UPDATE I donderdag 5 april 2012: De Twentsche Courant Tubantia: "Transfer van Dusan Tadic naar FC Twente volgens Twente op paar details na afgerond; zaakwaarnemer van Tadic: 'Ook  VfL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach en AS Roma hebben interesse in Tadic' "

 

UPDATE II donderdag 5 april 2012:

Dusan Tadic zegt medische keuring bij FC Twente af vanwege hamstringblessure

Leon ten Voorde, net als Fardau Wagenaar een FC Twente-watcher van De Twentsche Courant Tubantia, heeft op Twitter gezegd dat Dusan Tadic vandaag gekeurd zou worden door FC Twente, maar "dat Dusan Tadic naar eigen zeggen een hamstringblessure heeft", en dat de deal nog niet rond is. De website van TC Tubantia schrijft dit nu ook. Inderdaad verklaarde Dusan Tadic deze week in FC Groningen TV dat hij tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen last had van een hamstringblessure. Hij kon de wedstrijd echter wel uitspelen.

 

Het feit dat er een medische keuring op het programma stond doet echter vermoeden dat Dusan Tadic persoonlijk al wel rond is met FC Twente.

 

UPDATE III donderdag 5 april 2012:

RTV Noord: "Dusan Tadic medisch goedgekeurd door FC Twente"

Het begint zo langzamerhand een soap te woorden, de geruchtenstroom rond de volgende stap in de carrière van Dusan Tadic. De Twentsche Courant Tubantia meldde eerder vandaag dat Tadic de voor vandaag geplande medische keuring bij FC Twente vanwege een hamstringblessure heeft afgezegd, maar volgens RTV Noord is Tadic vandaag wel degelijk door de Tukkers gekeurd. De site schrijft:

 

"Dusan Tadic is donderdag medisch gekeurd door FC Twente; de speler van FC Groningen heeft de keuring goed doorstaan. "De tests gingen prima, ik heb alleen niet hardgelopen. Ik zou graag voor Twente willen spelen", aldus Tadic. Het is al lange tijd bekend dat FC Twente de aanvallende middenvelder van Groningen wil aantrekken. Voorafgaand aan het seizoen deed Twente al een bod op Tadic. Groningen ging daar toen niet op in. Beide clubs moeten nog wel tot een akkoord komen."

 

Kennelijk heeft TC Tubantia bedoeld dat Tadic vandaag wel gekeurd zou worden, maar dat het hardloopgedeelte van de test niet door was gegaan.

 

Stand van zaken woensdag 4 april 2012:

 

Mocht Dusan Tadic uiteindelijk niet naar FC Twente verkassen maar naar bv. het Duitse VfL Wolfsburg of Borussia Mönchengladbach, clubs die eerder in verband werden gebracht met Tadic, dan heeft Johan Derksen het nodige uit te leggen. Wij kunnen er echter mee leven mocht de spreekbuis van Voetbal International er faliekant naast hebben gezeten!

 

Wellicht moeten we echter nog niet te vroeg juichen, want op een forum van FC Twente wordt beweerd dat op deze foto Dusan Tadic, Twente-fysiotherapeut Marcel Richter en Twente-trainer Steve McLaren te zien zijn. Het betreft een ontmoeting, vandaag in het Van der Valk Hotel in Hengelo. Overigens ontbreken Joop Munsterman en de zaakwaarnemer van Tadic kennelijk bij deze meeting. Zij lijken toch noodzakelijk als er een deal wordt gemaakt. Als de transfer al eerder is beklonken, wat Derksen heeft beweerd, dan weten we niet wat er vandaag nog besproken moest worden.

 

Later vanavond twitterde Fardau Wagenaar het volgende, n.a.v. een vermeende ontmoeting van Dusan Tadic met de trainer en fysiotherapeut van FC Twente, vandaag in Van der Valk Hotel in Hengelo:

 

"Interessant: Tadic heeft vandaag gesprek gehad met McClaren. Terwijl zaakwaarnemer nog wat anders clubs de wereld in slingert."

 

(Weer even later zegt Fardau Wagenaar dat FC Twente heeft bevestigd dat er een gesprek heeft plaatsgevonden tussenTadic en McLaren.)

 

We wachten af wat TC Tubantia morgen te melden heeft!

 

UPDATE I donderdag 5 april 2012: De Twentsche Courant Tubantia: "Transfer van Dusan Tadic naar FC Twente volgens Twente op paar details na afgerond; zaakwaarnemer van Tadic: 'Ook  VfL Wolfsburg, Bosussia Mönchengladbach en AS Roma hebben interesse in Tadic"

 

Zoals gisteren al is aangekondigd is er vandaag een stukje over Dusan Tadic in De Twentsche Courant Tubantia verschenen. De site schrijft:

 

FC Twente-trainer Steve McClaren en Dusan Tadic hebben woensdag een gesprek gevoerd in Hengelo. De Engelsman wil de speler van FC Groningen volgend seizoen graag aan de selectie toevoegen. Volgens de club is de deal op een paar details na afgerond.
Tadic' zaakwaarnemer Zoran Pavlovic zei eerder op de dag dat zijn transfer naar Twente nog geen uitgemaakte zaak is. Ook Wolfsburg, Borussia Mönchngladbach en AS Roma hebben volgens hem interesse. „We hebben met FC Twente gesproken, maar er is nog geen contract. Dusan vindt de Duitse competitie ook interessant. Hij wil het liefst een stap maken naar een club die Champions League speelt. We zijn er nog niet uit.”

 

Afgaande op de standen op de ranglijst lijkt het uitgesloten dat VfL Wolfsburg en AS Roma komend seizoen in de Champions League te bewonderen zijn; FC Twente en Borussia Mönchengladbach kunnen zich hiervoor nog wel kwalificeren.

 

Wim Masker schreef gisteravond in de Groninger Gezinsbode nog het volgende:

 

Het heeft er alle schijn van dat de clubs er al wel uit zijn, maar dat Tadic zelf nog niet rond is met de tukkers. De Serviër zal van McClaren hebben willen horen wat de Brit met hem van plan is. FC Twente heeft in Ola John al een zeer getalenteerde linksbuiten in huis. Heeft McClaren voor hem een rol als rechtsbuiten of als spelmaker in gedachten, of mogen John en Tadic van positie wisselen?

 

Dusan Tadic stippelt zijn loopbaan zorgvuldig uit en maakt weloverwogen beslissingen waarbij het niet alleen om geld gaat. Hij zal bij een volgende club aan voetballen willen toekomen op een manier waar hij een goed gevoel bij heeft. We wachten af.

 

UPDATE II donderdag 5 april 2012:

Dusan Tadic zegt medische keuring bij FC Twente af vanwege hamstringblessure

Leon ten Voorde, net als Fardau Wagenaar een FC Twente-watcher van De Twentsche Courant Tubantia, heeft op Twitter gezegd dat Dusan Tadic vandaag gekeurd zou worden door FC Twente, maar "dat Dusan Tadic naar eigen zeggen een hamstringblessure heeft", en dat de deal nog niet rond is. Inderdaad verklaarde Dusan Tadic deze week in FC Groningen TV dat hij tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen last had van een hamstringblessure.

 

Gerelateerde artikelen:

 

05-03-2012 Voetbal International: "Dusan Tadic voor € 7,7 miljoen naar FC Twente"

29-01-2012 "Borussia Mönchengladbach wil met FC Groningen onderhandelen over Dusan Tadic"

18-12-2011 Servische pers voegt VfL Wolfsburg toe aan rijtje clubs voor Dusan Tadic

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.