Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

90 gasten online

Opeens laait de geruchtenstroom rond Edison Flores, de 18-jarige aanvallende middenvelder van Universitario de Deportes uit Peru, weer op. Volgens o.a. Pasion Crema en Ovación zou Flores dichtbij een overgang naar FC Groningen zijn; er zouden nog slechts enkele details geregeld moeten worden. Wij houden drie dikke slagen om de arm.

Volgens het Peruaanse La Republica.pe heeft FC Groningen een formeel bod van $ 1 miljoen (ruim € 810.000) op Edison Flores uitgebracht. Het bericht van woensdag 1 augustus 2012 lijkt echter verdacht veel op geruime tijd geleden gelanceerde geruchten.

Of we er blij mee moeten zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar inmiddels worden we door het te naam en te faam bekende en vooral beruchte Libero.pe inzake de mogelijke overgang van Edison Flores naar FC Groningen geciteerd. Ook het Peruaanse Netjoven.pe bespreekt de vermeende interesse van de Trots van het Noorden in de Peruaanse Messi. Beide sites menen dat FC Groningen $ 1,5 miljoen (€ 1,22 miljoen) voor Flores zou overhebben. De FC zou ook al met de zaakwaarnemer van Flores, Carlos Gonzales, hebben gesproken. Wij hebben echter de indruk dat berichtgeving van enige tijd geleden wordt 'opgewarmd'.

"Geen formeel bod op Edison Flores uitgebracht - Flores blijft tot december bij zijn huidige club"

Weer een andere Peruaanse krant, Depor.pe, laat een geheel ander geluid weerklinken: volgens Ricardo Vivas, een 'socio' (partner) van Carlos Gonzales, is er helemaal geen bod op Flores uitgebracht (al zegt hij dat er 'mogelijk wel interesse is, maar niet concreet') en blijft 'Orejas', zoals de kleine aanvaller wordt genoemd, tot december bij zijn huidige club; "we zien in december wel weer", aldus Vivas. Zaakwaarnemersprietpraat - gewoon òfwachten dus!

De Peruaanse pers heeft dergelijke berichten net even te vaak de ether ingeslingers, maar tot nu toe zijn noch André Carillo, noch Edison Flores, noch diverse andere spelers uit Peru, die 'zo goed als zeker' naar Groningen zouden vertrekken (Paolo Hurtado, Salomón Libman, Jorge Bazan), daadwerkelijk op de loonlijst van de Trots van het Noorden gerold.

Kortom, wordt vervolgd, of niet! 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.