Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

388 gasten online

RTV Noord: "FC Groningen onderhandelt a.s. donderdag met Edison Flores"

Volgens RTV Noord wordt er a.s. donderdag, 16 augustus 2012, gesproken tussen FC Groningen en Edison Flores, de 18-jarige aanvallende middenvelder van het Peruaanse Universitario de Deportes. Hans Nijland: "We denken er met zijn club Universitario de Deportes wel uit te komen. Met de speler zelf hebben we nog geen overeenkomst, dat hopen we donderdag te bereiken. Het halen van Flores is voor ons echt een buitenkans."

 

Volgens RTV Noord zal Flores pas op z'n vroegst op vrijdag 31 augustus 2012 voor FC Groningen kunnen spelen in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag omdat er voor hem o.a. een tewerkstellingsvergunning moet worden aangevraagd.

Volgens de Peruaanse pers stapt Edison Flores morgen, maandag 13 augustus 2012, in Lima in het vliegtuig, en zal dan op dinsdag op Schiphol aankomen. Ongewijfeld krijgt hij dan de stad te zien en maakt hij kennis met een aantal personen, maar het lijkt ons rijkelijk laat om pas donderdag met elkaar aan tafel te gaan om een contract uit te onderhandelen. Wij sluiten niet uit dat er al eerder dan a.s. donderdag tussen Flores en FC Groningen gesproken zal worden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.