Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

189 gasten online

"Kalmar FF biedt op Emil Johansson; ook Halmstads BK geïnteresseerd"

Vorige week werd bekend dat er vanuit Zweden interesse was in Emil Johansson. Inmiddels is het duidelijk dat Kalmar FF de meest concrete belangstelling aan de dag heeft gelegd. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Aftonbladet heeft Kalmar, dat als vierde eindigde in de Zweedse competitie, een bod uitgebracht op de 27-jarige verdediger van FC Groningen.

Thomas Andersson Borström, 'sportchef' van Kalmar, wil niet bevestigen dat zijn club op Johansson heeft geboden, maar wil wel aangeven dat Emil Johansson een speler met 'spännande kvaliteter' ('grote kwaliteiten') is, en een interessante speler die het eerder goed in Zweden heeft gedaan. 

 

Volgens de Zweedse sportkrant is ook het Zweedse Halmstads BK, de club waarvoor Tim Sparv speelde voordat hij transfervrij naar FC Groningen ging, in Emil Johansson geïnteresseerd, maar de club zou nog geen bod hebben uitgebracht. Trainer Jens Gustafsson wil niet op individuele namen ingaan, maar zegt wel dat zijn club graag elke positie dubbel wil bezetten, en naar een back op zoek is nu Christian Järdler zijn carrière heeft beëindigd.

 

De Zweedse competitie eindigde op 3 november jl.; vanaf begin januari kunnen Zweedse clubs de transfermarkt op, en kunnen tot begin april 2014 in andere landen winkelen.

 

Volgens Aftonbladet is het niet uitgesloten dat Emil Johansson transfervrij uit Groningen kan vertrekken, omdat FC Groningen van zijn hoge salaris af zou willen. Mocht Johansson daadwerkelijk gratis uit Groningen vertrekken, dan stellen wij opnieuw onze vraagtekens bij de contractverlenging die in mei van dit jaar is doorgevoerd.

 

Gerelateerd artikel:

 

29-11-2013 "Zweedse belangstelling voor Emil Johansson"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.