Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

320 gasten online

"SC Cambuur slaat meerdere biedingen FC Groningen op Martijn van der Laan af; Michael de Leeuw wisselgeld?"

Volgens VI.nl heeft SC Cambuur al meerdere biedingen van FC Groningen op Martijn van der Laan afgeslagen. VI schrijft: "SC Cambuur wil eerst een vervanger halen voor de naar FC Utrecht vertrokken Ramon Leeuwin en is bovendien van mening dat Van der Laan een steunpilaar is voor het nieuw te vormen elftal van trainer Henk de Jong", maar oppert dat Michael de Leeuw de onderhandelingen mogelijk kan versnellen.

 

SC Cambuur (dat Michael de Leeuw afgelopen seizoen al probeerde te huren, red.) zou nog steeds erg charmeerd zijn van De Leeuw, die als wisselgeld kunnen dienen.

 

UPDATE dinsdag 27 mei 2014: "Martijn van der Laan gaat niet naar FC Groningen"

Volgens VI.nl is de komst van Martijn van der Laan naar FC Groningen van de baan. Het medium schrijft: "De kans dat Van der Laan van Cambuur naar FC Groningen vertrekt is nihil. De Groningers deden tot twee keer een bod op de linksbenige centrumverdediger. 'Wij hebben twee keer nee gezegd', vervolgt Keizer. 'Er zijn nu geen onderhandelingen meer. Wat ons betreft speelt het niet meer.' Van der Laan, die tot 2015 vastligt, kan in Leeuwarden een verbeterd contract ondertekenen."

 

Wij denken dat bovenstaande door VI.nl wel erg stellig is geformuleerd. Als FC Groningen Martijn van der Laan heel graag wil inlijven, hetgeen we voor wat betreft de positie linksback absoluut niet snappen, dan zullen de Groningers zich ongetwijfeld weer gaan melden zolang Van der Laan zijn handtekening niet onder een verbeterde overeenkomst met Cambuur heeft gezet.

 

Mocht FC Groningen het boek Martijn van der Laan daadwerkelijk hebben gesloten, dan kan dit o.i. alleen maar betekenen dat Lorenzo Burnet binnenkort bijtekent bij de FC, en dat ook Giliano Wijnaldum, die nog een doorlopend contract heeft, gewoon in Groningen blijft.

Op donderdag 22 mei 2014 schreven wij al het volgende:

 

Het is de bedoeling dat FC Groningen Martijn van der Laan aantrekt voor de positie van linksback. Bij Cambuur heeft hij daar ook wel gespeeld, maar hij maakte afgelopen seizoen furore als centrale verdediger.

 

Mochten FC Groningen en Lorenzo Burnet overeenstemming over een verlenging van het aflopende contract van de kleine Amsterdammer weten te bereiken, dan zien wij geen noodzaak om Van der Laan naar Groningen te halen. Met Giliano Wijnaldum achter de hand en vacatures op het middenveld en met name de aanval, lijkt ons het versterken van de positie linksachter geen prioriteit te hebben. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.