Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Maikel Kieftenbeld lijkt bij te tekenen bij FC Groningen

Wij hebben altijd al het gevoel gehad dat Maikel Kieftenbeld bij voorkeur bij FC Groningen blijft. En Kieftenbeld vertrekt wellicht inderdaad niet bij FC Groningen. RTV Noord heeft met diens zaakwaarnemer, Harold Eijkelkamp, gesproken, en deze verklaart het volgende: "Ik heb goede hoop dat het deze week goed komt. Er zit weer schot in de zaak. We willen de komende dagen ook duidelijkheid geven aan andere geïnteresseerde clubs."

 

Of een verlenging van de verbintenis van Maikel Kieftenbeld betekent dat FC Groningen afziet van het aantrekken van Jordy Buijs is niet bekend.

Een mogelijkheid is wellicht dat Buijs wel wordt gecontracteerd, en dat deze toch niet als middenvelder maar als centrale verdediger wordt aangetrokken, waarmee FC Groningen mogelijk anticipeert op een vertrek van Eric Botteghin. Aan een vertrek van Eric Botteghin willen wij echter absoluut niet denken. Een vertrek van Botteghin, de fcgonline Speler van het Jaar van het afgelopen seizoen, zou in onze ogen een enorme aderlating betekenen. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.