Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

243 gasten online

Stand van zaken mogelijke transfers Martijn van der Laan, Peter van der Vlag en Stefan van der Lei

Het heeft er alle schijn van dat de huidige stand van zaken inzake de spelersgroep niet de uiteindelijke selectie zal zijn die op 2 september 23:59 uur, het einde van de transfer window, in elk geval tot de winterstop intact zal blijven. Diverse spelers zijn nl. onderwerp van gesprek. Zo is FC Groningen volgens RTV Drenthe nog altijd geïnteresseerd in Peter van der Vlag, doelman van FC Emmen.

 

Trainer Joop Gall staat niet te popelen om Van der Vlag af te staan, zeker niet zolang er nog geen alternatief aan zijn selectie is toegevoegd. Zojuist heeft FC Emmen echter op de clubsite gemeld dat het de 22-jarige Marko Meerits heeft gecontracteerd. Meerits komt uit Estland en keepte eerder voor Jong Vitesse. Is hiermee de komst van Peter van der Vlag naar FC Groningen dichterbij gekomen?

 

Elwin Baas van RTV Noord meldt op Twitter dat er nog geen nieuws is inzake de mogelijke aanwinsten Martijn van der Laan en Peter van der Vlag. Bij beide spelers is het verschil tussen de vraagprijs van Cambuur resp. Emmen en de prijs die FC Groningen wil betalen te groot, aldus Baas.

Stefan van der Lei is één van de gegadigden om de selectie van Excelsior te versterken, maar volgens Dennis van Bergen van Voetbal International wil FC Groningen hem vooralsnog niet laten gaan. We denken dat het één met het ander te maken heeft: FC Groningen wil Van der Lei wellicht pas laten gaan (graag zelfs, en dan op huurbasis) als er een vervanger is aangetrokken - bij voorkeur Van der Vlag. 

 

Tenslotte wil FC Groningen Martijn van der Laan nog altijd naar Groningen halen, en ook Van der Laan zelf zou graag terug willen keren naar de Trots van het Noorden. SC Cambuur staat echter niet te juichen. Dit wordt gemeld door Marco Timmer van Voetbal International. Welke rol FC Groningen precies voor Martijn van der Laan in gedachten heeft, is en blijft onduidelijk voor ons.

 

Wordt snel vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.