Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

87 gasten online

Volgens het Zweedse Borås Tidning heeft IF Elfsborg, de club van aanvoerder en rechtsback Johan Larsson, 'enligt uppgift' (naar verluidt) twee aanbiedingen van FC Groningen op de verdediger afgewezen. Het laatste bod zou ca. 3 miljoen Zweedse kronen, omgerekend € 326.000, hebben bedragen. FC Groningen zou volgens het artikel nog steeds een interessante optie zijn voor Larsson, maar inmiddels zouden ook andere clubs het vizier op Larsson hebben gericht. Genoemd worden sc Heerenveen, Swansea (Premier League) en Watford (Premiership).

UPDATE: Peter Jeltema ontkent biedingen FC Groningen op Johan Larsson
Technisch manager Peter Jeltema heeft vandaag langs het trainingsveld ontkend dat FC Groningen op Johan Larsson zou hebben geboden. Mocht dit kloppen, dan lijkt FC Groningen momenteel niet uit te blinken in slagvaardigheid bij het trachten de selectie te versterken. Jeltema is echter de opvolger van Henk Veldmate, die in het verleden een aantal malen ontkend heeft dat FC Groningen in bepaalde spelers geïnteresseerd was, waarna ze korte tijd later in de Euroborg werden voorgesteld.

Wij hopen dat de Zweedse pers het bij het rechte eind heeft, al gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen dat biedingen van iets meer dan drie ton aan de lage kant (lees: bij voorbaat kansloos) lijken te zijn.

Johan Larsson kan niets zeggen over gesprek met zijn zaakwaarnemer
Tegenover Expressen geeft Johan Larsson aan op dit moment moeilijk over zijn toekomst te kunnen praten. "Ik sprak met mijn zaakwaarnemer over mijn toekomst, maar daarover kan ik nu niets zeggen", aldus de verdediger. Hij zegt dat er misschien nog niet de komende dagen, maar wel 'over een maand of zo' meer duidelijkheid zal komen.

Janne Mian, de trainer van Elfsborg, zegt tegenover  Borås Tidning de hoop nog niet te hebben opgegeven dat Larsson voor zijn team behouden blijft, maar de veelscorende verdediger zelf geeft aan klaar te zijn voor een volgende stap en is naar Kopenhagen gereisd, waar zijn zaakwaarnemer, Steinar Dietz, verblijft.

Elfsborg verloor gisteren het duel om de Zweedse Super Cup na strafschoppen van landskampioen Malmö FF; het seizoen zit er nu helemaal op in Zweden.

Het contract van Johan Larsson, vorige week gekroond tot beste Zweedse verdediger van het afgelopen seizoen, loopt nog tot en met 31 december 2016.

Wordt snel vervolgd!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.