Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

395 gasten online

Zolang er nog geen club is die het contracteren van Albert Rusnák heeft gemeld zal het onrustig blijven rondom de Slowaak. Vandaag schrijft de Daily Mail dat er drie clubs zijn die in Rusnák geïnteresseerd zijn en contact met Manchester City hebben opgenomen. Het gaat volgens de sportsite om FC Groningen, sc Heerenveen en het Griekse PAOK Saloniki. Door de streep van de laatste club kan, afgaande op de woorden van Rusnák zelf, al meteen een streep: voor de camera's van FOX Sports verklaarde hij zondag in dit vraaggesprek dat hij in Nederland wil blijven.

UPDATE donderdag 18 december 2014: "Heerenveen bevestigt interesse in Rusnak"
Ook Voetbal International bericht over de interesse van sc Heerenveen in Albert Rusnák. Volgens Arjen de Boer van Omrop Fryslân heeft Heerenveen de interesse in de gewilde speler inmiddels bevestigd; in onvervalst Koeterwaals heeft De Boer dit vervolgens hier middels voor het gros van de mensheid onbegrijpelijke hiërogliefen verwoord. Misschien dat Rusnák even bij Fredrik Stenman kan informeren hoe de ervaren Zweed over transfers tussen aartsrivalen denkt?

Hopelijk kan er snel gemeld worden dat Albert Rusnák zijn carrière vanaf 1 januari a.s. bij FC Groningen vervolgt!

Gerelateerde artikelen:
12-12-2014 Henk de Jong: "Ik denk dat Albert Rusnák naar FC Groningen gaat"
11-12-2014 "Albert Rusnák naar FC Groningen"

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.albert