Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

235 gasten online


Na afloop van de wedstrijd SC Cambuur - PEC Zwolle heeft Albert Rusnák voor de camera's van NOS Sport eindelijk gereageerd op de vermeende onduidelijkheid rond de overgang van hem naar FC Groningen. In het vraaggesprek, hier terug te luisteren, zegt hij te denken dat hij zijn laatste wedstrijd voor Cambuur heeft gespeeld. Hij weet dat FC Groningen overeenstemming met Manchester City over een transfer heeft bereikt, maar het gaat volgens hem nu nog om de persoonlijke voorwaarden tussen hem en FC Groningen.

Hij zegt dat er misschien vandaag of morgen (de dag dat hij naar Slowakije vertrekt) meer duidelijkheid komt als hij het contract van FC Groningen heeft gezien. Door zijn woorden heenluisterend denken we nog altijd dat FC Groningen zijn volgende werkgever wordt, in lijn met het door FC Groningen gepubliceerde persbericht. De soap begint echter wel irritante vormen aan te nemen.

Voorafgaande aan de wedstrijd FC Dordrecht - FC Groningen verklaarde Erwin van de Looi in dit interview nog tegenover FOX Sports dat hij woensdag met Albert Rusnák heeft gesproken. De Slowaak had hem gevraagd of hij in de plaats komt voor Tjaronn Chery, maar Van de Looi had hem geantwoord dat zowel Chery als Rusnák heel goed samen kunnen spelen. Van de Looi verklaarde bij FOX Sports dat hij zich verheugde op Rusnák, en ook Cambuur-trainer Henk de Jong verklaarde vanavond dat Albert Rusnák na de winterstop voor FC Groningen zal uitkomen.

Na afloop van de wedstrijd van zijn ploeg tegen FC Dordrecht wilde Van de Looi bij FOX Sports echter niet ingaan op vragen over Albert Rusnák.

Het moge duidelijk zijn - het wordt de allerhoogste tijd dat FC Groningen Albert Rusnák officieel presenteert. Er wordt teveel gesproken - gezegd wordt er allang niets meer.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.