Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

418 gasten online

 
Het volgende gerucht moeten we ongetwijfeld niet los zien van de Chinese belangstelling voor Michael de Leeuw. Wim Masker meldt vanmiddag in de Groninger Gezinsbode dat FC Groningen in Vincent Janssen van Almere City FC geïnteresseerd zou zijn; een gerucht waarover wij in een eerder stadium ook al iets hadden vernomen. Ook met FC Twente en PEC Zwolle werd de 20-jarige topscorer van Almere, die dit seizoen 12 maal wist te scoren, onlangs in verband gebracht.

 
Peter Jeltema: "Vincent Janssen zou bij ons passen"
Technisch manager Peter Jeltema komt op zaterdag 10 januari 2015 in het Dagblad van het Noorden aan het woord over de mogelijke opvolger van Michael de Leeuw, die de Trots van het Noorden wel eens kon gaan verlaten.


Over Vincent Janssen zegt Jeltema het volgende: "Wij hebben in een eerder stadium al eens naar hem geïnformeerd. Behalve bij de top-3 staat Vincent Janssen bij alle eredivisieclubs in de belangstelling, maar hij mag niet weg. Het is wel een jongen die bij ons zou passen."

Vincent Janssen werd op 15 juni 1994 in Heesch, Noord-Brabant geboren en speelde in de jeugd bij SV TOP, TOP Oss, N.E.C. en Feyenoord. Medio 2013 tekende hij een profverbintenis bij Almere City FC waar hij nog tot medio 2016 onder contract staat.

Statistieken van Vincent Janssen, met dank aan Soccerway:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.