Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

96 gasten online

 
Op 9 januari jl. schreven wij in dit artikel over de concrete interesse van FC Groningen in Vincent Janssen, de 20-jarige topscorer van Almere City FC. Tot een transfer naar Groningen kwam het in de afgelopen transfer window niet, maar de Trots van het Noorden lijkt nog altijd niet uitgekeken op Janssen. Het Brabants Dagblad bericht nl. dat FC Groningen vanavond in Almere op de tribune zit bij de wedstrijd Almere City FC - RKC Waalwijk om Vincent Janssen aan het werk te zien.

Vincent Janssen scoorde in de 42e minuut de 1-1, nadat RKC Waalwijk al in de vijfde minuut op voorsprong was gekomen. Almere verloor het duel tegen de troosteloos onderaan bungelende Brabanders uiteindelijk overigens met 3-2.

 

"Vincent Janssen weet niets van belangstelling FC Groningen"

Vincent Janssen laat op zaterdag 4 april 2015 tegenover Tjerkstra Media weten niets te weten over de vermeende belangstelling van FC Groningen. "Niet dat ik weet", zo antwoordt hij, wellicht op aangeven van zijn zaakwaarnemer.

Tegenover hetzelfde medium liet hij eerder al weten zijn carrière graag in de Eredivisie voort te zetten. "Wat er komende zomer gaat gebeuren met mij, weet ik echt nog niet. Wat ik wel weet, is dat ik graag een stap voorwaarts wil maken. Almere staat daar voor open en in de zomer gaan we kijken wat de beste oplossing is voor mij. Hopelijk kan ik de stap naar de Eredivisie maken, want dat is wat ik wil. Daar heb ik alles voor over."

Op vrijdag 3 april jl. schreven we al het volgende:

Technisch manager Peter Jeltema kwam op zaterdag 10 januari 2015 in het Dagblad van het Noorden aan het woord over de mogelijke opvolger van Michael de Leeuw, die de Trots van het Noorden binnenkort wel eens kon gaan verlaten.

Over Vincent Janssen zegt Jeltema het volgende: "Wij hebben in een eerder stadium al eens naar hem geïnformeerd. Behalve bij de top-3 staat Vincent Janssen bij alle eredivisieclubs in de belangstelling, maar hij mag niet weg. Het is wel een jongen die bij ons zou passen."

In gesprek met Tjerkstra Media verklaarde Janssen op 27 maart 2015 o.a. het volgende over zijn 'verbeterpunten', mocht hij volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen zijn:

"De loopacties voor de goal moeten beter. Zeker als de bal van de zijkanten komt, moet ik nog beter proberen los te komen. Ook het koppen is een aandachtspunt. Als je kijkt naar Luuk de Jong dan zie je dat hij er minimaal vijf ballen inkopt in een seizoen. Ik heb er twee gemaakt met mijn hoofd. Dat is niet verkeerd, maar het kan beter natuurlijk. Hoe beter ik loskom in de zestienmeter hoe meer ik voor het doel kom. De actie is inherent aan de andere actie in dat geval."

Vincent Janssen werd op 15 juni 1994 in Heesch, Noord-Brabant geboren en speelde in de jeugd bij SV TOP, TOP Oss, N.E.C. en Feyenoord. Medio 2013 tekende hij een profverbintenis bij Almere City FC waar hij nog tot medio 2016 onder contract staat. Dit seizoen stond hij tot nu toe in alle 30 competitiewedstrijden van Almere in de basis en scoorde 15 keer. Zijn statistieken, met dank aan Soccerway:


Twee recente doelpunten die Vincent Janssen eind vorig jaar in de uitwedstrijd tegen Roda JC scoorde:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.