Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

91 gasten online

 
Op 17 februari jl. berichtten we in dit artikel over de vermeende belangstelling van West Ham United, Swansea City en Palermo voor Albert Rusnák. Vandaag kunnen we in de Daily Mail lezen dat Manchester City de verrichtingen van de Slowaak nauwlettend in de gaten houdt, en zondag een delegatie naar De Kuip stuurt, zoals vele andere Europese clubs eveneens doen. Manchester City is de club die Rusnák in januari aan FC Groningen verkocht. Daily Mail schrijft dat clubs uit de Premier League vanaf komende zomer meer zelf opgeleide spelers onder contract moeten hebben, en Albert Rusnák zou onder dit criterium vallen.

Albert Rusnák werd in januari overgenomen van Manchester City voor een bedrag van naar verluidt € 550.000 (Edit: Inmiddels weten we dat FC Groningen aanzienlijk minder voor de Slowaak hoefde te betalen.) In Groningen ligt hij nog vast tot medio 2018. Voor de Trots van het Noorden scoorde hij tot nu toe drie doelpunten, en was tevens goed voor drie assists.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.