Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

204 gasten online

 
Het Zweedse Kvällsposten bericht vandaag over Deense belangstelling voor Rasmus Lindgren. Zowel FC Kopenhagen als Brøndby IF, de huidige nummers twee en drie van de Deense Superliga, zouden in de Zweed geïnteresseerd zijn. De krant heeft ook met Lindgren zelf gesproken. Rasmus geeft aan zijn nog tot medio 2016 lopende contract met FC Groningen niet te willen verlengen, aangezien hij wil terugkeren naar Zweden. Hij zegt over de Deense belangstelling gehoord te hebben, en hij sluit deze alternatieven niet uit.

"Het is dichterbij Zweden; als het concreet wordt zal ik ernaar luisteren." Hij zegt dat het nu aan FC Groningen is: "We zullen zien of ik snel vertrek, of mijn contract in Groningen uitdien." Met de voorbereidingen voor een vertrek uit Groningen, uiterlijk medio 2016, zegt Rasmus al begonnen te zijn.

Vandaag zaten Hans Hateboer en Rasmus Lindgren in de studio van RTV Noord. Lindgren gaf toen aan dat het in de voetballerij niet zo werkt dat spelers vanwege een goed groepsgevoel langer bij een club blijven.

De vraag zal zijn of FC Groningen voor alle spelers met een tot medio 2016 lopend contract een vroegtijdig vertrek, met de hierbij behorende ontvangst van een transfersom, prefereert boven een langer verblijf tot einde contract, met een aansluitend 'gratis vertrek.' Ook de contracten van o.a. Lorenzo Burnet, Eric Botteghin, Michael de Leeuw, Maikel Kieftenbeld en Tjaronn Chery (optie tot medio 2017) lopen tot en met 30 juni 2016. Een vertrek van zowel Lindgren als Botteghin, het de laatste tijd zo succesvolle centrum van de verdediging, lijkt ons niet bevorderlijk voor de aanstaande Europese cyclus.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.