Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

268 gasten online

 
Afgaande op het Servische Zurnal heeft FC Groningen Dejan Dražić recentelijk meerdere malen bekeken. Drazic is een 1,75m lange linker middenvelder van OFK Belgrado, die nog tot 31 december 2016 in de Servische hoofdstad onder contract staat. Hij werd op 26 september 1995 geboren en wordt binnenkort dus 20 jaar. Het medium bericht dat vertegenwoordigers van FC Groningen ook al met mensen uit de omgeving van Drazic hebben gesproken, maar dat niet duidelijk is wat op dit moment de actuele stand van zaken is. Wel zouden details over een mogelijke overgang de komende tien dagen worden besproken, aldus Zurnal.

 

Zaakwaarnemer: "Dejan Drazic wil heel graag naar FC Groningen"


Lees onderaan het artikel wat de zaakwaarnemer van Dejan Drazic op maandag 1 juni 2015 aan RTV Noord heeft laten weten.

Op zondag 31 mei jl. schreven wij al het volgende:

Dejan Drazic werd in het Servische Sombor geboren en speelde in de jeugd van Teleoptik Zemun en Partizan, en tekende zijn eerste profcontract in 2013 bij OFK Belgrado, nadat hij ook al op proef was geweest bij het Russische Rubin Kazan. Hij heeft al diverse malen voor Servië Onder 19 gespeeld.

OFK Belgrado eindigde het afgelopen seizoen als achtste in de hoogste Servische divisie. Drazic speelde in 26 van de 30 competitiewedstrijden, waarvan 25 maal als basisspeler, en scoorde vier maal. Hij is tweebenig, speelt veelal links op het middenveld maar kan ook in een centralere rol spelen. Mocht Tjaronn Chery vertrekken en Albert Rusnák naar zijn positie verhuizen, dan lijkt het aantrekken van een speler als Drazic zeker niet onlogisch.

Zijn statistieken, met dank aan Soccerway:

Enkele (veelbelovende) beelden, met dank aan Alfred Oosterveen:

 

Zaakwaarnemer: "Dejan Drazic wil heel graag naar FC Groningen"

De belangen van Dejan Drazic worden behartigd door Centar Sport Global Group. RTV Noord heeft op maandag 1 juni 2015 gesproken met Ardian Djokaj van CSGG. Volgens Djokaj wil Dejan Drazic dolgraag naar FC Groningen. "FC Groningen heeft Drazic inderdaad een keer bekeken, maar op dit moment speelt er niets concreets. Op dit moment zijn twee clubs uit België zeer geïnteresseerd, maar Drazic wil wachten op FC Groningen."

Drazic wil heel graag dezelfde route wil doorlopen als zijn landgenoten en oud-FC Groningen-spelers Dusan Tadic en Filip Kostic, aldus Djokaj. Naast twee Belgische clubs zijn ook Servische clubs als Partizan en Rode Ster geïnteresseerd in Drazic, maar Djokaj noemt dat een gepasseerd station, aldus RTV Noord. "Voor zijn ontwikkeling is het 't beste om naar Nederland te gaan. Als hij daar twee jaar speelt dan wordt hij zeker een topspeler", zo laat de agent weten.

RTV Noord vult aan: "FC Groningen laat in een reactie weten de speler te kennen, maar zegt dat de club momenteel niet bezig is om hem naar Euroborg te halen." 'Momenteel' is echter een multi-interpretabel begrip...

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.