Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

446 gasten online

 
Volgens het Italiaanse Mondo Udinese staat Tjaronn Chery in de belangstelling van Udinese. De site noemt een vereiste transfersom van € 3 miljoen die nodig is om Chery over te kunnen nemen, 'gezien het beleid van Udinese een aanzienlijk bedrag', aldus het artikel. Chery zou met zijn creativiteit en scorende vermogen echter de missende schakel zijn in het team van trainer Stefano Colantuono. Interessant is dat Ron Chery, de broer van Tjaronn, wordt aangehaald.

De Italiaanse krant citeert Ron Chery, die zegt dat er drie partijen nodig zijn om gelukkig te worden bij een transfer, 'maar dat niemand tot op heden contact met ons heeft gehad.' Dit lijkt wel heel erg op de uitlatingen van technisch manager Peter Jeltema, die vandaag in het Dagblad van het Noorden laat optekenen verbaasd te zijn over de berichtgeving van FOX Sports van gisteren.

FOX gaf aan met Ersin Akan, volgens FOX de zaakwaarnemer van Tjaronn Chery, gesproken te hebben. Jeltema: "Maar wij kennen die man helemaal niet. Ron Chery, de broer van Tjaronn, is zijn zaakwaarnemer. De verhalen rond Chery komen overal vandaan, maar wij kunnen er geen touw aan vastknopen. Wij weten dat Tjaronn er oren naar heeft een mooie transfer te maken en wij zijn ook bereid daaraan mee te werken. Maar er zijn drie partijen die bij een transfer gelukkig moeten worden en daar horen wij ook bij. Tot dusver heeft zich nog geen club concreet bij ons gemeld, Het is hartstikke druk in de lucht, maar aan het front is het rustig."

Ersin Akan is o.a. de zaakwaarnemer van Quincy Promes. Mogelijk is hij ook een vertrouwenspersoon van Tjaronn Chery, zonder dat Chery officieel tot zijn stal behoort. O.i. moeten we andermaal aan de woorden van Jeltema niet al te bindende conclusies trekken. FOX trekt ook niet zomaar een willekeurige zaakwaarnemer voor de microfoon.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.