Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

306 gasten online

 
Stand van zaken dinsdag 9 juni 2015:
Volgens Twente Insite is FC Groningen geïnteresseerd in Dico Koppers, linksback van FC Twente. Vóór het gerucht spreekt het feit dat FC Groningen graag nog een linker verdediger aan de selectie toevoegt, en het feit dat de 23-jarige Koppers een ajax-achtergrond heeft. FC Twente maakte op 23 maart jl. op de clubsite bekend dat het aflopende contract van o.a. Dico Koppers niet verlengd zou worden.


 

Dico Koppers niet naar FC Groningen maar naar Willem II

Tubantia bericht op maandag 22 juni 2015 dat Dico Koppers niet naar FC Groningen, maar naar Willem II zal vertrekken. Willem II bevestigt dit op woensdag 24 juni 2015 op de clubsite. Dijks tekent voor twee jaar bij de Tilburgers en is de opvolger van Mitchell Dijks, die aan ajax is verkocht.

Op dinsdag 9 juni 2015 schreven we al het volgende:

Koppers meet 1,79m is daarmee fors langer dan Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan, de beide blessuregevoelige linksbacks van FC Groningen.

De carrière van Dico Koppers in een notendop:


 

Dico Koppers: "Ik heb van mijn zaakwaarnemer al één en ander vernomen van FC Groningen"

SoccerNews.nl sprak vanavond met Dico Koppers. De verdediger sprak nog niet zelf met FC Groningen. "Maar ik heb via mijn zaakwaarnemer al wel het een en ander vernomen van die club. Met een andere Eredivisieclub heb ik al wel gesproken en er is ook interesse uit het buitenland, van een club uit de 2. Bundesliga. Maar mijn voorkeur ligt in de Eredivisie."

Koppers zegt het volgende over de afgelopen periode: "In de wedstrijden die ik gespeeld heb, heb ik laten zien wat ik kan. Ze waren bij Twente ook niet ontevreden over mij, maar ze gaven wel iemand anders de voorkeur. Dat moeten ze zelf weten. Ik ben pas 23, dus er is nog voldoende tijd. Het allerbelangrijkste is nu dat ik ergens eerste keus word, dat ik een trainer tegenkom die vertrouwen in mij heeft. ... Ze waren bij Twente wel tevreden over me, maar er was simpelweg geen geld voor een nieuw contract."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.