Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

249 gasten online

 
Stand van zaken maandag 15 juni 2015:
Al-Ahli Saudi Sports Club uit Saoedi-Arabië hengelde een jaar geleden nadrukkelijk naar de diensten van Tjaronn Chery. De transfer ketste uiteindelijk af, aangezien de Arabieren richting FC Groningen onvoldoende financiële zekerheden konden bieden. Vandaag melden woestijngerelateerde media, die Eurosport Arabia als bron aanvoeren, dat Tjaronn Chery akkoord zou zijn met een verhoogd bod van Al-Ahli, nadat Chery een tien dagen geleden gedane eerste aanbieding naast zich neer had gelegd.

"Al-Ahli wil naast Tjaronn Chery nog meer buitenlandse spelers contracteren"
In een ander artikel schrijft Eurosport Arabia dat Al-Ahli naast Tjaronn Chery nog een aantal buitenlandse spelers wil contracteren. De club wil voor het eerst in 30 jaar weer een gooi doen naar de landstitel, aldus de sportsite.

"Tjaronn Chery spreekt met clubleiding van Lazio"
Tjaronn Chery houdt mogelijk diverse opties open. Volgens het Italiaanse cittaceleste hebben Tjaronn Chery en zijn zaakwaarnemer vorige week in Rome met de clubleiding van Lazio gesproken hebben. Geschreven wordt dat Chery € 3 miljoen moet kosten en afgelopen seizoen één van de revelaties van de Eredivisie was. Volgens de site zou Chery graag naar Lazio gaan. Er zou vooral uit Turkije en Duitsland (Werder Bremen!) concurrentie zijn.

 

"Tjaronn Chery moet € 4 miljoen kosten"


Compétition.dz schrijft op woensdag 24 juni 2015 dat Tjaronn Chery voor een transfersom van € 4 miljoen bij FC Groningen kan worden weggeplukt. Volgens de site wil Al-Ahli Tjaronn Chery graag contracteren. Over de actuele stand van zaken hieromtrent wordt echter niets geschreven.

Eerder schreven we op maandag 15 juni jl. al het volgende:

Christian Gross, de Zwitserse trainer van Al-Ahli, zou de clubleiding van Al-Ahli hebben aangezet tot het verhogen van de eerste aanbieding, die door de zaakwaarnemer van Chery van tafel zou zijn geveegd, aldus o.a. Alrage. Gross zou inmiddels met Chery hebben gesproken; Tjaronn zou hem voor de verdere afhandeling naar zijn zaakwaarnemer hebben doorverwezen.

De site schrijft dat ook Werder Bremen, Napoli en Lazio in Tjaronn Chery geïnteresseerd zijn, en dat een niet met name genoemde Spaanse club zelfs een formeel bod zou hebben uitgebracht. Ook wordt geschreven dat een overgang naar het Chinese Guangzhou R&F FC op grond van Nederlandse en Chinese media nabij zou zijn geweest. Geruchten die we al eerder in de pers konden lezen.

Het is de grote vraag of we de Arabische berichtgeving met een grote korrel zout of zand dienen te nemen, of dat er een kern van waarheid in zit. Wil Tjaronn Chery écht hogerop, of zwicht hij voor en wellicht vorstelijke aanbieding uit Saoedi-Arabië? En is de club nu wél in staat om de door FC Groningen gewenste financiële zekerheden te bieden? Vooralsnog blijft het koffiedik kijken.


Tjaronn Chery akkoord met aanbieding van Al-Ahli - althans op grond van deze info...

... of wordt het Lazio?

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.