Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

195 gasten online

 
Het begint er steeds meer op te lijken dat FC Groningen serieus werk wil maken van het contracteren van Mijat Gacinovic van FK Vojvodina, want in Servië droogt de geruchtenstroom maar niet op. Vandaag bericht Mondo over de pogingen van Rode Ster Belgrado om de aanvaller binnen te hengelen. Rode Ster heeft haast: a.s. maandag moet de spelerslijst bij de UEFA worden ingeleverd. Spelers die niet op deze lijst staan mogen niet voor Rode Ster uitkomen in de eerste voorronde van de Europa League, waarvoor de club zich op grond van de tweede plaats in het afgelopen seizoen heeft geplaatst. Rode Ster ziet FC Groningen als grote concurrent bij het contracteren van Gacinovic, maar het geeft de hoop niet op.

Mijat Gacinovic verblijft nog altijd in Nieuw-Zeeland en speelt op woensdag 17 juni 2015 op het WK Onder 20 de halve finale tegen Mali. De winnaar staat zaterdag in de finale; de verliezer speelt om de derde plaats, ook op zaterdag. Het zal voor Rode Ster een haastklus worden om Gacinovic maandag op de spelerslijst te krijgen.

Volgens Mondo is FC Groningen inzake Mijat Gacinovic al in onderhandeling. De 20-jarige speler is voor 75% in bezit van een Zwitsers investeringsfonds, dat dit deel van de eigendomsrechten van Mijat Gacinovic en Srdan Babic, een 19-jarige verdediger van FK Vojvodina, voor € 1,4 miljoen van het armlastige FK Vojvodina heeft gekocht.

De site zegt dat Rode Ster zich realiseert dat het niet gemakkelijk zal zijn om Gacinovic te contracteren, maar de club zou vastbesloten zijn om ervoor te zorgen dat Gacinovic geen speler van FC Groningen wordt. Gisteren maakte Blazo Raosavljević, sportdirecteur van de club, al het contracteren van Zoran Rendulić bekend, en volgens Raosavljević volgen er meer spelers. Hoće li i Gaćinović biti jedno od njih?, zo sluit Mondo af. Zal Gacinovic één van hen zijn?

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.