Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

296 gasten online

 
Stand van zaken zondag 21 juni 2015:
Wat ons betreft een gemiste kans: niet FC Groningen maar Willem II is de club die Richairo Zivkovic komend seizoen zal huren, zo bericht RTV Noord. Jl. vrijdag had Zivkovic al een goed gevoel overgehouden aan een gesprek met Willem II-trainer Jurgen Streppel, en twee dagen later lijkt de kogel al door de kerk te zijn. Richairo Zivkovic had graag gezien dat FC Groningen hem huurde, maar de Trots van het Noorden wil eerst aanvallers slijten voordat het nieuwe spitsen aantrekt, iets waarop Zivkovic niet wilde wachten.Verhuur Richairo Zivkovic aan Willem II definitief rondWillem II meldt op de clubsite dat het Richairo Zivkovic komend seizoen van ajax huurt. Ook Ruben Ligeon en Lesly de Sa worden door de Amsterdammers aan Willem II verhuurd, terwijl Mitchell Dijks door de Tilburgers aan ajax wordt verkocht.

Op zondag 21 juni jl. schreven we al het volgende:

Género Zeefuik en Dino Islamovic staan in de etalage maar lijken aldaar niet te worden opgemerkt, en zolang dit het geval is zal FC Groningen vermoedelijk geen extra spits aantrekken, zelfs niet op huurbasis. Een riskante onderneming, wetende dat FC Groningen in de eerste seizoenshelft 25-27 officiële wedstrijden speelt en Islamovic en Zeefuik zelf niet goed vindt voor de basis van het eerste elftal. En dat Danny Hoesen komend seizoen het scorende licht zal zien is bepaald nog geen zekerheidje.

Op dit moment telt de eerste selectie na het vertrek van o.a. Nick van der Velden, die door de club als aanvaller werd gezien, slechts 20 contractspelers. Bij Jong FC Groningen moesten de spitsen Jafar Arias en Arjen Hagenauw vertrekken. Wat op dit moment resteert is een te wankele basis om in de competitie, in de beker en in Europa een rol van betekenis te kunnen spelen. Dit zijn echter wel de drie sportieve doelstellingen voor komend seizoen.

Technisch manager Willem II: "Overgang Richairo Zivkovic naar Willem II nog niet rond"
Zivkovic mag dan voor Willem II hebben gekozen, volgens Carlos Aalbers, de technisch manager van de Tricolores, is de overgang van geen enkele speler naar Willem II rond, en dus ook die van Zivkovic niet. Dit meldt het Brabants Dagblad.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.