Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

183 gasten online

 
Stand van zaken dinsdag 23 juni 2015:
Hans Nijland mag afgelopen donderdag op een sponsoravond in Bedum dan gezegd hebben dat de toekomst van Mijat Gacinovic van FK Vojvodina bij Rode Ster Belgrado ligt, de aanvaller zelf denkt daar geheel anders over. Vandaag laat hij tegenover Srbija Danas weten dat het nu het juiste moment is om naar het buitenland te verkassen, de belangstelling van Rode Ster en Partizan ten spijt. "Ik hoor hier in Servië bij de gouden jeugd in één van de sterkste competities in Europa, maar ik weet zeker dat ik ook in de Belgische, Nederlandse of vergelijkbare competitie kan spelen."

 

Mijat Gacinovic toch naar FC Groningen?


Het Servische Informer meldt op vrijdag 26 juni 2015 dat Mijat Gacinovic nog altijd op de nominatie staat om naar FC Groningen te vertrekken. We zijn erg benieuwd of dit bericht nog een groen-wit staartje krijgt!

Ook op vrijdag 26 juni 2015 bericht Sportske.net dat FC Groningen afziet van verdere pogingen om Gacinovic te contracteren vanwege het feit dat er nog een derde partij betrokken is, nl. het Zwitserse consortium dat 75% van de rechten van Gacinovic heeft verkregen. Onduidelijk is welk bericht van beide Servische artikelen het meest recent is.

Op dinsdag 23 juni jl. schreven we al het volgende:

Mijat Gacinovic verbleef de afgelopen tijd in Nieuw-Zeeland, waar hij met Servië Onder 20 wereldkampioen is geworden. Hij gaat nu vakantie vieren om alle indrukken te verwerken, eerst in zijn geboorteplaats Trebinje, en daarna naar de zee van Montenegro.

Waar zijn toekomst ligt? Wat ons betreft toch bij FC Groningen. Zal de Trots van het Noorden de eerder geuite bedenkingen tegen de eigendomsconstructies laten varen als het de FC niet lukt een andere buitenspeler te contracteren?

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.